Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért panaszkodnak a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért panaszkodnak a férfiak, mikor a nőkön nagyobb a társadalmi nyomás?

Figyelt kérdés

A férfiak külsejét illetően sosem alakultak ki akkora társadalmi elvárások, mint a nők esetén.

Ha egy férfi mackós alkat, az még sokaknak tetszik is (nekem is például), de ha egy nő kicsit kerekebb, akkor ott már jön a "fogyj le", "bálna vagy", "biztos zabál", elég csak 10kg-val eltérni attól a bizonyos (már ezer éve elavult) "magasság mínusz 110"-től.

Holott a nőknek hormonális okokból sokkal nehezebb a fogyás, korral nagyobb az esély az elhízásra, illetve alapból magasabb a testzsírszázalékuk a férfiakénál, nehezebben izmosodnak.

Van olyan lányismerősöm, aki egészségesen él, vegán étrendet követ, mégsem volt még soha könnyebb 90kg-nál (165cm), mert beteg. Nem tehet róla, nem tehet ellene.

Továbbá egy férfi rengeteget tud alakítani magán jól megválasztott frizura és szakáll esetén.

Oké, nekünk ott a smink, de az ugye "csalás", meg "le lehet törölni a szépségét egy vizes zsebkendővel".

Ugyanígy egy nem túl jóképű, de jó személyiségű, jó humorú férfi simán meg tudja hódítani a csinos nőket is, míg egy jó humorú, jó szövegű, de csúnyácska vagy duci lány maximum jó haver lehet.

De ugyanez az egyéb elvárásokra is igaz.

Azáltal, hogy a nők is dolgoznak, most egy emberként állnak helyt otthon, a gyerek mellett és a munkahelyen.

És ha szeretne gyereket, akkor a karriernek annyi, mert ha benne van a korban, úgyis nekiszegezi a munkáltató, van-e már gyereke, ha még nincs, szeretne-e, és ha véletlenül még sem szeretne akkor meg majd úgyis meggondolja magát, kamuzik, etc. Ha már túl van a koron, de nincs gyereke, akkor meg hm...vajon miért.

A férfiaknak ilyen gondja szintén nincs.

2018. jan. 14. 14:23
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
44%

Legyél már magas, vékony, ronda, szűz férfi egy napig!

(az alacsony vékonyat nem is mondom...)

2018. jan. 14. 14:27
 2/29 anonim válasza:
41%

,,A férfiak külsejét illetően sosem alakultak ki akkora társadalmi elvárások, mint a nők esetén."

Ez már itt sántít, nem is olvastam tovább, mert biztos, hogy ugyanilyen bullshit... Osztom az 1-es válaszoló véleményét.

2018. jan. 14. 14:35
 3/29 anonim ***** válasza:
41%
Az a szomorú,hogy egy bálna még így is talál magának párt.
2018. jan. 14. 14:36
 4/29 anonim ***** válasza:
60%
A tesóm pasija alacsony, nyeszlett és szerintem nagyon ronda.
2018. jan. 14. 14:37
 5/29 anonim ***** válasza:
69%
Na èn már règ bevettem a pont leszarom tablettát. Mit èrdekel hogy mit gondolnak arról hogy vqn rajtam plusz kiló stb...nekem a kedvencem ha azèrt szólnak le hogy van egy gyerekem ès egyedül álló vagyok.
2018. jan. 14. 14:38
 6/29 anonim ***** válasza:
35%

"Az a szomorú,hogy egy bálna még így is talál magának párt."

De kit talál párnak? Jóképű, izmos faszit? Vagy "szintjén lévőt"?

2018. jan. 14. 14:38
 7/29 anonim válasza:
10%
Egy nő nézzen ki akárhogyan, BÁRMILYEN férfit megkaphat. Pont.
2018. jan. 14. 14:39
 8/29 anonim ***** válasza:
2%

Nem tudom, hogy az egyéb esetekre vonatkoztatva miért nem lehet választani. Ha tetszik valamelyik, azt választod és leszel anya, jómunkásember, stb, és akkor azt csinálod. Ha nem vagy elégedett a választásoddal, akkor választhat helyette mást vagy választhatsz mellé. Ha mást választasz, akkor azt a mást csinálod, ha még mellé választasz, akkor az értelemszerűen több idő, több munka. Ebben mi a meglepő?

Az első részhez meg annyi, hogy aki kevesebbet eszik, mint amennyire szüksége van, az le fogy, aki többet hízik. Ez is egy közismert dolog. Vegán is el tud hízni ugyan úgy. Lehetsz hájas salátától, is, ha fér beléd annyi, hogy folyamatosan kalória pluszban legyél. Ez is így működött mindig, ezen sem kell meglepődni.

31/f

2018. jan. 14. 14:42
 9/29 anonim ***** válasza:
23%
Ha egy nő kövér, le tud fogyni, de ha egy férfi alacsony, akkor bármit csinál, soha nem lesz vonzó a nők szemében.
2018. jan. 14. 14:44
 10/29 anonim ***** válasza:
89%

"Egy nő nézzen ki akárhogyan, BÁRMILYEN férfit megkaphat. Pont."

Akkor az itt síró ronda pasik, akik kikötik, hogy nekik sovány, csinos lány kell, azok hazudnak?

2018. jan. 14. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!