Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a nőről és mit szóltok hozzá, amelyik csak a hónalját és nemi területét szőrteleníti kényelmi szempontból, de máshol nem (lábszár, alkar), mert nem érzi indokoltnak, a társadalmi nyomás (becsmérlés) pedig nem veszi rá?
Mit gondoljak? Semmit. Minden bizonnyal ő is meg fogja találni a párját, azt a férfit akinek szintén nem fontos ez, mert neki is olyanok az elvei.
Engem spec. zavar. Volt olyan nő ismerősöm, aki szintén elvből nem borotválta magát sehol. A hónalj és az intim szőrzet annyira nem is zavar. De amikor megláttam a lábszárát, hát mindenre gondoltam csak arra nem hogy milyen szivesen végigsimogatnám.
De nem is kötelező nekem simogatni, ugye? Majd lesz olyan aki szereti, nekem meg olyan aki borotválja a lábát.
40f
a lábon nem csak pihék szoktak lenni...
amúgy sokakat zavar a szőr a karon, mert férfias.
engem csak ez zavarna, hogy elvből. szóval most nem is azért hagyja meg, mert neki úgy jó, úgy tetszik, hanem mert nehogy más mondja meg hogy szőrös legyek-e vagy sem?
egyébként nem gondolnék semmit. nekem nem tetszik, zavarna, majd összejön mással. nem tudok mit tenni, ha egyszer visszataszító számomra.
Na nee... Mondd, hogy nyáron nem voltál kint rövidgatyában/szoknyában!
Tudod, vannak társadalmi elvárások, mint pl szőrtelenítés, mert átlagemberben undort kelt az utcán látni egy női szőröslábat, ami nincs takarva. Ez nem ördögtől való, lehet hisztizni, hogy te különb leszel, de a társadalmi elvárások-görbítve- kompromisszumok, minthogy az is, hogy nem lépsz ki utcára ápolatlanul, mert undort kelthet.
Nő vagyok.
Az alkaromat soha nem szőrtelenítettem, mert egyszerűen nem zavaró, és még egy férfi sem kifogásolta. A lábamon csak az alsó lábszáramat szőrtelenítem, a combomon annyira passzol a bőröm színéhez, hogy nem is látszik, de a lábszáramon sem mindig szedem, ha épp hosszú nadrágos időszak van és nem mutogatom senkinek, egyébként ott is lassabban nő egy ideje, az okát nem tudom, csak eldobható borotvával szoktam leszedni.
A hónaljam és az intim részek azok, ahol rendszeresen szőrtelenítek, de azt sem mások miatt, hanem mert engem zavar, nekem kényelmetlen, ha szőrös. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!