Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról a nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a nőről és mit szóltok hozzá, amelyik csak a hónalját és nemi területét szőrteleníti kényelmi szempontból, de máshol nem (lábszár, alkar), mert nem érzi indokoltnak, a társadalmi nyomás (becsmérlés) pedig nem veszi rá?

Figyelt kérdés
2017. aug. 14. 15:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én az alkaromat egyáltalán nem szőrtelenítem, ott nem annyira nagyon erős a szőröm... biztos van, aki számára az... de felesleges macera, minek.

Azt meg szeretném, ha olyan magabiztos lennék, mint ő... nem azért szőrtelenítek más helyeken, mert nekem úgy tetszik meg mert igénytelennek tartom, hanem mert megszólnának. Illetve nemi szervvel vagyok úgy, hogy azt nem szőrteleníteném (ha páromnak a csupasz tetszene, megtenném, de neki jobban tetszik a természetes, nekem ez meg plusz jó, mert nem kell még arra is időt szánnom)... de a hónaljamat meg a lábamat bizony szőrtelenítem, mert erős, sötét, vastag szőröm van. Pedig nem tartom esztétikailag rondának.

2017. aug. 15. 10:31
 12/13 A kérdező kommentje:

Valaki írta, hogy elvből nem csinálja, direkt szembemegy a társadalmi elvárásokkal, és nem maga miatt teszi és ez gáz. Erősen félreértette, mivel pont azt írtam, maga miatt nem csinálja, mert egyszerűen nem érzi indokoltnak. Azazhogy én nem csinálom, magam miatt, nem pedig lázadásból. Mert nem érzem indokoltnak.

Max ha valami extra nagy alkalom van, leszedem lábszárról. Ha sok moneym lenne, elmennék végleges diódalézeres szőrtelenítésre.

De igen, mászkáltam shortban, bikiniben. És az a helyzet, soha, senki nem vette észre. Pont ezért nem érzem indokoltnak, mert nem feltűnő. Nem fekete vagy ilyesmi, nem göndörödik vagy ilyesmi, és főleg nem sűrű. Baromi ritka, főleg azok a szállak, amiknek színe is van, és nem csak ez a szőke pihe.

Valaki meg szóba hozta a párkapcsolatot, csak igénytelen faszim lehet. Hát téved, mivel igényes férfiak udvarolnak, de van barátom, szintén igényes. Ha megsimítja a lábamat, nem tapint szőröket, még ha nem is egészen ugyanolyan mint a frissen epilált változat. Azért nem dugom az orra alá, általában kerülöm hogy közelről lássa. De hacsak az ember nincs 20 cm közel a vádlimhoz, nem fogja látni a szőrszálakat. És még egyszer mondom, igényes, helyes, magas, sportos, jó egzisztenciájú párom van.

2017. aug. 17. 22:09
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 Na jó, de legalábbis én a normál sűrűségű, sötétre (legtöbbnek ez van) asszociáltam. Nekem full szőke a szőr rajta, enyém se látszana messziről, szinte nincs is színe, de a fényben nagyon jól megcsillan..
2017. aug. 18. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!