Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érezted már úgy, mikor minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már úgy, mikor minden ellene szólt, hogy valami jó fog jönni?

Figyelt kérdés

Lassan másfél éve egyedül vagyok,nem is tűnik úgy,hogy ez változna a közeljövőben. Egy időben rástesszeltem erre,most pedig valami fura nyugalomban vagyok.

Tök jól érzem magam,és hiszek a jóban.

Az eszem ment el,vagy mással is volt így?:D

2018. febr. 21. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Beletorodes, elfogadas.

Ez jo. Elertel egy szellemi szintet. Elvileg.

2018. febr. 21. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Velem is így van, csak annyi különbséggel, hogy öt éve vagyok egyedül. A jó benne, hogy nem stresszelsz és ebben az állapotban is vannak örömeid, nyugalmad.
2018. febr. 21. 21:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Erre valójában egy szomorú dolog döbbentett rá,hogy milyen hálás is lehetek mindenemért amim van.

Fura.

Aztán a társ is elfog jönni majd.

2018. febr. 21. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, így is éreztem már nem egyszer, és fordítva is volt már ilyen érzés.

Nem szabad rágörcsölni semmire, mert épp pont azzal rontja el az ember a legjobban. Idővel mindenki megkapja azt, amit érdemel.

2018. febr. 21. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonlóan volt, én két éve vagyok egyedülálló. Kezdetben én is rágörcsöltem a dologra, megpróbáltam nőzni folyamatosan (bár nem a leghatékonyabb módszerekkel) ebből egy alkalmi szex lett csak, de nem láttam folytatást a dologba. Aztán bő egy éve valahogy kezdtem megunni, és igazából rájöttem, hogy egyedülállóként is teljesen jól el tudok lenni. És nem erőltetem, majd ha egyszer úgy lesz, hogy lesz nőm, akkor biztos lesz, de addig elvagyok egyedül is, a saját életemre, terveimre, hobbijaimra koncentrálok.
2018. febr. 21. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!