Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék ezen javítani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ezen javítani? Ha előjönnének, akkor mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Nemrég óta vagyok kapcsolatban és már az udvarlási folyamat során is elgondolkodtam azon, hogy miért pont engem választott, nem e akar engem kihasználni. Soha nem volt valami sok önbizalmam, de olyan fura, hogy soksok idő után egy ilyen szép lánynál (19) van esélyem! Mit tehetnék az önbizalom hiányom ellen?

Tudom, hogy volt sok ilyen típusú kérdés. 21/f

2018. febr. 16. 23:25
 1/2 anonim ***** válasza:
52%

Miért van önbizalomhiányod? Valamivel nem vagy megelégedve magaddal kapcsolatban?

Gondolj arra, hogy ez a lány téged választott és nem mást. Mondogasd magadnak, hogy összeilletek, magaddal kapcsolatban pedig csak a pozitív dolgokra gondolj, hátha ez segíteni fog. Ha meg valamivel nem vagy megelégedve magaddal kapcsolatban akkor azon változtass.

2018. febr. 16. 23:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva talán a vádlimmal, a hajammal és a pici állszakállammal vagyok megelégedve, minden más operáltatnék át, mindent utálok magamon.

Szoktam gondolni erre, de olyankor megint elkezdek bepánikolni, hogy mégis hogyan tetszhetek neki?

2018. febr. 16. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!