Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Számodra visszataszító, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra visszataszító, ha egy lánynak kék haja van? 19/l

Figyelt kérdés
2018. febr. 16. 15:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Néhány embernek tetszeni fog, néhánynak nem. Ez így van mindennel. Erre rámondja az egyik fél, hogy szereti, mert bevállalos/felvállalja magát, a másik fele meg, hogy nem lehet komolyan venni, természetellenes, stb.

Minden kinézeti és személyesegi jellemzőnek lesz rajongója és ellentábora.

Én csak azt tudom mondani, hogy tetssz magadnak, mert azzal nyered meg a világot, és most kell kihasználni a függetlenséget:)

20/L,kék hajjal.

(és nem minden munkahelyen konzervativak, nekem mindkét helyen totál elfogadták)

2018. febr. 16. 15:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Legyen természetes szőke, szőkésbarna, barna. Fekete és festett vörös is lehet, de mindennemű ilyen extra szín, mint zöld, kék, lila felejtős.

2018. febr. 16. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem qrva gáz, de tény, hogy nem vagyok már kamasz. A korodbeliek nyilván máshogy látják, meg persze én is azt mondom, hogy inkább most éld ki magad ilyenekkel. :)
2018. febr. 16. 16:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem igen, de neked ez miért számít?
2018. febr. 16. 16:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha a hangszínedtől függetlenül szép az arcod akkor a kék haj is jól fog állni feltételezhetően.

Ha viszont nem annyira szép, akkor ez a hajszín csak ront rajta.

Hasonló mint mondjuk a tetoválás. Egy szép sportos alakon jól mutat, viszont ha valaki kövér akkor azon mert nem annyira előnyös.

2018. febr. 16. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!