Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heterók! Milyen érzés lenne megtudni hogy tetszetek a saját nemeteknek is? Hízelgő? Vagy inkább visszataszító?
Nekem imponálna. De ettől még nem lépnék semmit, mivel 100% hetero vagyok.
26N
Taszítana és igyekezném kerülni.
N
Nekem jól esik ha tetszem valakinek, függetlenül a nemtől.Volt már lány aki azt mondta számára én testesítek meg egy igazi nőt, van meleg barátom is aki szokta mondani milyen szép vagyok.
Szerintem a dícséret mindenhogy pozitív.
Hát nekem volt már olyan hapsi udvarlóm, akit nagyon utáltam és nem akarta megérteni, hogy hagyjon már békén, ezért azt kissé erélyesebben kellett rendre utasítani. Nagyon nyers személyiség volt.
Volt nemrégiben egy másik hapsi udvarlóm is. Ő nagyon intelligens volt. Több nyelven beszélő, tanult figura. Algériai-portugál származású. Talán 45 éves volt. Amikor mondtam neki, hogy én nem vagyok olyan, mint amilyennek szeretné, hogy váljak, akkor békén hagyott. De később újra kezdte. Viccesen, stb. Ráhagytam, de tetszett, hogy udvarolgat. Ráadásul ezzel lehet cukkolni a csajokat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!