Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra visszataszító, ha egy lánynak kék haja van? 19/l
Figyelt kérdés
2018. febr. 16. 15:24
1/15 anonim válasza:
Számomra igen, de én lány vagyok, szóval gondolom nem releváns :D
3/15 anonim válasza:
Attól függ. Nem biztos, hogy komolyan tudnám venni vele. De láttam már olyat is, akinek jól állt. :)
24/F
4/15 anonim válasza:
Ha 20 éves lennék, szerintem nem találnám annak. :)
36/F
5/15 Gál Zoé válasza:
Számomra nem, de én is lány vagyok és nekem is kék hajam van, szóval gondolom ez nem releváns.
6/15 anonim válasza:
Inkább értelmetlennek tartanám mint visszataszítónak.
7/15 anonim válasza:
Szinből ítélve egy éjszakás. Komolyabbra nem tudnám elképzelni.
A zöld hajjal is így voltam.
8/15 anonim válasza:
Ha megy az arcához, akkor tetszik. Bejönnek a színes hajak.
9/15 anonim válasza:
Amíg suliba jársz, addig úgyis azt csinálsz a hajaddal, amit akarsz, lehetsz olyan papagáj, amilyen akarsz lenni.
Azonban egy munkahelyen már nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják.
10/15 anonim válasza:
En ilyen gyerekes kistininek latom az ilyen lanykakat. 13-14 evesen meg vicces, utana mar szeretnem oket azert nokent is komolyan venni, es megjelenni veluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!