Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire visszataszító, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire visszataszító, ha egy lány a korához képest gyerekes?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és egyedül élek, ellátom magam, meg a munkám, teljesen jól, de ezt leszámítva megragadtam tinédzser korom végén. Egyfolytában viccelődök, játszok, gépen, és egyéb helyeken is, fiatal fiúkkal és lányokkal lógok, akár 5 évvel fiatalabbakkal is, szórakoztat minden, ami őket is, nem bírom a komoly dolgokat, nem akarok felelősséget, gyereket, családot, állatot, semmit, benne vagyok minden baromkodásban, imádok mesét nézni, stb.

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy kortársaim a házasságon aggódnak meg ezeken, míg én képtelen lennék ilyesmire gondolni. Lehet ez idővel változik, de jelenleg biztos, hogy gyerekesebb vagyok az átlagnál. Ez mennyire kiábrándító?

Hűséges vagyok, és nem csapongó a fiúkkal csak éretlen vagyok fejben és élvezem. :D

Szerintetek?

2015. okt. 1. 17:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
"gyerekes" <---> "ellátom magam, meg a munkám, teljesen jól"
2015. okt. 1. 17:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem elég gáz. 27/F
2015. okt. 1. 17:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Te talán ingyen kapod a kaját? :D ebben nincs választásom muszáj dolgoznom. :D
2015. okt. 1. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:

Na, én ugyanez vagyok "férfiban". 27 évesen játszok állandóan és animét nézek (amíg mások sorozatokat és filmeket). Persze mellette nekem is kell dolgoznom és önálló lakásban lakok.

Szerintem mi nagyon jól kijönnénk egymással. :D

2015. okt. 1. 17:46
 5/11 anonim ***** válasza:
4-es elég szánalmas próbálkozás :(
2015. okt. 1. 17:55
 6/11 anonim ***** válasza:
5: Nem próbálkozás volt. :(
2015. okt. 1. 18:00
 7/11 anonim ***** válasza:
de az :D
2015. okt. 1. 18:06
 8/11 anonim ***** válasza:
7: Pedig nem. :(
2015. okt. 1. 18:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sok ember irritál. Én 26 vagyok, szintén hasonló életszemlélettel, feltehetően én is sok embert irritálok ezzel, de ez nem zavar. Jól érzem magam, és innentől kezdve más nem számít.
2015. okt. 1. 18:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok 23 évesen... :) Szerintem nem visszataszító. :D Sőt, ezt a férfiak vonzónak találják. :D
2015. okt. 2. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!