Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire visszataszító, ha egy lány a korához képest gyerekes?
24 éves vagyok és egyedül élek, ellátom magam, meg a munkám, teljesen jól, de ezt leszámítva megragadtam tinédzser korom végén. Egyfolytában viccelődök, játszok, gépen, és egyéb helyeken is, fiatal fiúkkal és lányokkal lógok, akár 5 évvel fiatalabbakkal is, szórakoztat minden, ami őket is, nem bírom a komoly dolgokat, nem akarok felelősséget, gyereket, családot, állatot, semmit, benne vagyok minden baromkodásban, imádok mesét nézni, stb.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy kortársaim a házasságon aggódnak meg ezeken, míg én képtelen lennék ilyesmire gondolni. Lehet ez idővel változik, de jelenleg biztos, hogy gyerekesebb vagyok az átlagnál. Ez mennyire kiábrándító?
Hűséges vagyok, és nem csapongó a fiúkkal csak éretlen vagyok fejben és élvezem. :D
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!