Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy távkapcsolat ha 250km a távolság?
A távkapcsolat MŰKÖDŐKÉPES, ha mind a két fél akarja és tesz is érte.
Mi 4 és fél évig voltunk 200 km-es távkapcsiban, heti egyszer taliztunk a két város között félúton, amikor jó volt meg egymásnál. December most összeköltöztünk.
DE, mi felnőttek vagyunk, de ti még gyerekek vagytok!
Szóval nálatok, főleg a kis 16 éves lánykánál necces.
Nálatok még nincs meg a kitartás, a felnőttes érettség.
És, hogy akartok közel kerülni egymáshoz? Mi összeköltöztünk, de ti?
Bocsi, de ezt nálatok felejtős.
Szerintem megoldható, nekem volt távkapcsolatom, és mi is hétvégente találkoztunk, bár köztünk "csak" 100 km volt.
Nyilván lesz egy költsége, de ha mindkettőtöknek van ösztöndíja, meg tanulói jogviszonya (vagyis 50% a jegyek ára) akkor ezzel sem lesz szerintem probléma.
A #4 válaszoló írta le jól.
Ti még ehhez nagyon fiatalok vagytok. Csak akkor működhet, ha mind a kettőtökben megvan a kitartás, az az érettség, ami ehhez kell. Felnőtteknek azért könnyebb, mert 1 év után simán összeköltöznek ha úgy látják jónak, de a barátnőd még kb 2 évig tanul.
Nagyon át kell ezt gondolnotok, ez nem olyan egyszerű ám.
Ha megoldható az utazá és ott aludhatsz nála vagy ő nálad akkor teljesen működőképes.
Mi is éltünk távkapcsolatban 2 évig (én hamarabb végeztem az egyetemmel és felköltöztem hozzá). Volt, hogy egész vizsgaidőszakban egyikünknek sem volt ideje utazni a másikhoz, de nem állt meg a világ. Skypon tanultnk együtt. Cuki idők voltak azok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!