Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek működhet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet egy távkapcsolat ha 250km a távolság?

Figyelt kérdés
Csak hétvégente tudnánk találkozni meg szünetekben (téli,tavaszi,nyári,őszi) mivel még mindketten tanulunk. Én 18 éves vagyok ő pedig 16. Szeretjük egymást de még nagyon a kapcsolat elején vagyunk de mást most hiányzik. Meddig működhet ez így? Még 1,5 év mire végzek az iskolával aztán talán lehetne valamit közösen kezdeni. Véleményetek?

2018. febr. 8. 19:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem
2018. febr. 8. 20:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem. Hacsak nincs jövedelmed, autód, meg minden ami egy felnőtt férfinak van.
2018. febr. 8. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
hülyeség. távkapcsolat mindig baromság, főleg ebben a korban..
2018. febr. 8. 20:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A távkapcsolat MŰKÖDŐKÉPES, ha mind a két fél akarja és tesz is érte.

Mi 4 és fél évig voltunk 200 km-es távkapcsiban, heti egyszer taliztunk a két város között félúton, amikor jó volt meg egymásnál. December most összeköltöztünk.

DE, mi felnőttek vagyunk, de ti még gyerekek vagytok!

Szóval nálatok, főleg a kis 16 éves lánykánál necces.

Nálatok még nincs meg a kitartás, a felnőttes érettség.

És, hogy akartok közel kerülni egymáshoz? Mi összeköltöztünk, de ti?

Bocsi, de ezt nálatok felejtős.

2018. febr. 8. 20:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Ösztöndíjt kapunk az iskolától illetve gyakorlatról, ha az tekinthető annak.
2018. febr. 8. 20:16
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
Semmiképp sem.
2018. febr. 8. 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megoldható, nekem volt távkapcsolatom, és mi is hétvégente találkoztunk, bár köztünk "csak" 100 km volt.

Nyilván lesz egy költsége, de ha mindkettőtöknek van ösztöndíja, meg tanulói jogviszonya (vagyis 50% a jegyek ára) akkor ezzel sem lesz szerintem probléma.

2018. febr. 8. 20:29
 8/12 anonim ***** válasza:

A #4 válaszoló írta le jól.

Ti még ehhez nagyon fiatalok vagytok. Csak akkor működhet, ha mind a kettőtökben megvan a kitartás, az az érettség, ami ehhez kell. Felnőtteknek azért könnyebb, mert 1 év után simán összeköltöznek ha úgy látják jónak, de a barátnőd még kb 2 évig tanul.

Nagyon át kell ezt gondolnotok, ez nem olyan egyszerű ám.

2018. febr. 8. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha megoldható az utazá és ott aludhatsz nála vagy ő nálad akkor teljesen működőképes.

Mi is éltünk távkapcsolatban 2 évig (én hamarabb végeztem az egyetemmel és felköltöztem hozzá). Volt, hogy egész vizsgaidőszakban egyikünknek sem volt ideje utazni a másikhoz, de nem állt meg a világ. Skypon tanultnk együtt. Cuki idők voltak azok is.

2018. febr. 8. 20:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Az utazás megoldható persze, meg mi is minden nap beszélünk 4-5 órákat.
2018. febr. 8. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!