Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a maximális távolság egy kapcsolatban?
Nemrég ismerkedtem egy lánnyal, akivel kölcsönösen egymásba szerettünk, viszont a probléma ott van, hogy 150km-re lakunk egymástól. Én nagyon távkapcsolat ellenes vagyok, és úgy döntöttem le kell zárjam a dolgot. Ő meg teljesen kiakadt, hogy biztos nem szerettem, csak kifogást kerestem. Ez viszont nem így van, viszont tudom, hogy csak heti 1-2szer tudtunk volna találkozni hétvégente, de akkor se mindig. Nekem az kevés, és tudom nem bírtam volna ki ezt a kevés találkozót. Szegény lány sírt emiatt, és most én érzem magam rosszul emiatt. Ráadásul a lány még iskolás(18 éves), én pedig dolgozok(21 éves), ez is nehezítette volna a dolgot. Nektek belefért volna ekkora távolság? Vagy mi nektek a max távolság egy kapcsolatnál?
Egyszer találkoztunk személyesen Pesten, akkor adtunk egymásnak elérhezőséget, azóta nem találkoztunk, csak írogattunk. (Egyikünk se pesti)
Nagyon kell szeressek valakit, hogy 150km se zavarjon, magyarán ahhoz azért valami személyes kontakt is kell.
Alapból olyan 50km.
Habár nem szeretem számosítani.
Volt egy csajom a társasházban közvetlenül a mellettem lévő lakásban lakott, még csak nem is az emeleten.
Na ez kényelmes volt, fürdés után át csoszogott fürdőköpenyben 3-4 lépés távolság lehetett a két ajtó között.
Szerintem sem jó messzire menni, a szomszéd utca még elmegy, esetleg a kerületben de már itt is kocsizni kell. Amugy is ha van csajom utálok ritkán találkozni a heti 3 alkalom semmit sem ér ugyhogy ezt is az elején tisztázni kell mert el se kezdem, na de hogy még messze is lakjon az már főleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!