Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távolság a kezdődő szerelmi kapcsolatban?
Nagyon szeretjük egymást, még nagyon friss ugyan a kapcsolat de mégis így van:)
Viszont másik városban kezdjük az új évet, majdnem 300 kilométer távolság lesz köztünk.
Ne is reménykedjek semmiben?
Tömören ennyi.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Egy nagyon, nagyon szerelmes lány.
Menni időre lesztek távol egymástól? Mert ha egy idő után újra egy városban lesztek talán átvészelhető.
Azért 300km nem kis távolság, nagyon kell szeretnetek egymást, és a bizalomnak is a helyén kell lennie. Csak gondold át, hogy megéri-e ez?
még 2 éve van a gimiből, tehát kb havonta tudna feljönni...
Hát nem olyan kapcsolat lenne..illetve tudom potosan milyen igényei vannak egy fiúnak így azt sem bánom, ha lefekszik más lányokkal, mert tudom hogy egy 18 éves fiúnál ez hogy működik.
Tehát a bizalom rendben lenne, mert tudom hogy ez csak egyfajta...kielégülési szolgáltatás:)
Ezt ugyan még nem beszéltük meg, de én ebben is bennelennék. (fordítva nem lenne így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!