Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Énvagyokén29 kérdése:
Távkapcsolat működhet?
Figyelt kérdés
Egyetemi ösztöndíjjal tervezek kimenni Amerikába egy évre. Szeptemberben kezdtem el szervezni, azóta kiderült, hogy sikerült, és most szeptemberben utazhatok is. Számomra ez hatalmas öröm volt, csakhogy decemberben összejöttem a mostani barátommal, és így már nem felhőtlen az örömöm, hogy elmegyek. A mostani előtt is voltak kapcsolataim, de a mostani teljesen más, mert most úgy érzem, szerelmes vagyok, és mindennél fontosabb nekem. Ha kimegyek, egy évig nem látjuk egymást, mert nem lesz pénzem repülőjegyre. Már mondtam neki, azt mondta, menjek ki, és érezzem jól magam, és egyszerűen összeszorul a szívem, hogy ennyire szeret, mert fordított helyzetben, én győzködném, hogy maradjon itt. Azt mondta, nem tudja, mi lesz így velünk, de ez egy nagy lehetőség, és ne hagyjam ki. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mit csináljak, egyik nap azt érzem, hogy egy féléves kapcsolatra butaság lenne támaszkodni, másik nap meg hogy, úgyse élvezném, annyira hiányozna. Két kérdésem lenne: Szerintetek túlélheti egy kapcsolat, ha egy évig nem találkozunk? Ti mennétek, vagy maradnátok? Előre is köszönöm. 23L2017. jún. 30. 20:15
1/2 anonim válasza:
Minden csak rajtatok múlik, máson nem. Ha mind a ketten egymást akarjátok, akkor túl fogja élni, de csak akkor ha tesztek is a kapcsolatért minden nap!!!!!
Neten simán tudjátok tartani a kapcsolatot.
Ha meg lesz időd, menj el dolgozni és gyűjts össze annyi pénzt, hogy legalább egyszer haza tudj jönni.
Én is távkapcsiban vagyok már 4 éve, igaz nálunk csak 200 km a táv, és leginkább heti egy nap talizunk kb 8-9 órára, ha meg mind a kettőnknek jó, akkor egymásnál pár napot.
2/2 anonim válasza:
Működhet. Skypon mindennap láthatjátok egymást. Határozott időről van szó. Kibirhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!