Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A távkapcsolat működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távkapcsolat működhet?

Figyelt kérdés
Milyen sűrün kell találkozni hogy működjön? Tapasztalatok? Tanácsok?

2016. aug. 23. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Havi egyszer
2016. aug. 23. 17:04
 2/9 anonim ***** válasza:

A távkapcsolatban az a kérdés lenne a helyesebb, hogy MEDDIG MŰKÖDHET.

Minél rövidebb ideig tart a távkapcsolat annál jobb, minél tovább annyi százalékkal kevesebb az esély az együttmaradásra és nagyobb a rizikója az eltávolodásnak.

2016. aug. 23. 17:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Előre làthatólag max 1 -1,5 év
2016. aug. 23. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Hetente találkoztunk hétvégén. 220 km táv. Nekem nem működött, nem a heti 1x miatt, hanem a 220 miatt. Túl sokban volt, minden héten 12k csak az utazás...
2016. aug. 23. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:

A mukodese legfokepp penztol, idotol es ezek menedzselesetol fugg. Mi 2300 kmre elunk egymastol, 3-4 hetente talalkozunk atlagban vagy egy kozeli nagy varosban neha beiktatunk egy-egy hetvegi talalkozast (alig masfel ora repules mindkettonknek). Igy tud mukodni. Masfel ev tapasztalata alapjan tenyleg csak azt tudom mondani hogy elore tudod hogy nem lesz idod, penzed 3-4 hetente talalkozni akkor felesleges belekezdeni, aztan meg egyutt vegetalni meg sporolgatni a 4-5 havi egyszeri talalkozora.

Mekkora tavolsagrol lenne szo? Mik a pontos korulmenyek?

2016. aug. 23. 17:32
 6/9 A kérdező kommentje:
200 km ,én tanulok ,ő dolgozik ,szerintem a havi 1-2 alkalom megoldhato anyagilag és időben is
2016. aug. 23. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja meg amit lehagytam, az a kozlekedesi lehetosegek (mert eleg gyakran hamarabb erek ki a paromhoz egy masik kontinensre mint pl. nagymamamhoz 80 kmre Pesttol ugyhogy ez is fontos :D). Van kozel normalis busz, vonat?
2016. aug. 23. 17:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Persze megoldhato a közlekedés
2016. aug. 23. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Naná!!!!! Mi kb 200km re laktunk,egymástól,és eleinte mikor csak barátok voltunk 2 havonta,majd havonta,és a járásunk után hetente találkoztunk. Mindig busszal volt megoldva a közlekedés.Minden csak elhatározás kérdése.No meg a szerelemé.Mert aki nem szerelmes,az egy métert sem tenne meg a másikért.De ha már kialakult,nincs mit tenni,a szerelem legyőzi a kilométereket,ha igazi.Már együtt lakunk,és már úton van a baba is :) Egy megtett kilométert sem bántam meg,amit megtettem,hogy találkozzunk.Még akkor is,ha csak beteg volt,és ott akartam lenni,hogy ápolhassam. Ráadásul ez visszafelé is igaz :)
2016. aug. 23. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!