Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Amikor távkapcsolatban vagytok, és a lány/nő gyakran ír nektek, törődik veletek, arról mit gondoltok? Jó érzéssel tölt el benneteket?
igen jó érzés, de ha épp dolgozok, vagy mással foglalkozok, akkor az is jó, ha megérti, hogy nem tudok azonnal írni, vagy épp elfoglalt vagyok...
de pl az is jól esik, ha épp dolgozok (melóhelyen, mint most is :D) és kapok egy váratlan sms-t :)
Én is csináltam kapcsolatban, hogy küldtem a barátnőmnek sms-t :)
23F
Egy idő után magától megszűnik valami ami kellene ahhoz hogy tovább menjen. Átéltem már ezt, nagyon rossz volt. Valahogy egy idő után nincs tovább benne, és én például bezárkózással reagálok erre. Nem tudatosan, sajnos.
Nehéz ezt jól elmagyarázni. Alapból zárkózott természetű vagyok, sajnos - sok oka van, de summa summarum a saját gondolataimmal töltöm el a legtöbb időt. Sajnos. Nem tudom már, hogyan kellene úgy ismerkedni, hogy őszinte és nyitott legyek, mikor eddig csak negatív tapasztalataim vannak erről (elhagytak miatta, lenéztek miatta stb.)
Ebbe fogok beledögleni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!