Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők, veletek is előfordult már ilyen?
18 éves fiú vagyok, a barátnőmmel pár hónapja vagyunk távkapcsolatban, ő is 18 éves.
Sokszor érzek magamban féltékenységet, aminek néha van, de többnyire semmi alapja nincs. Általában akkor van féltékenységi érzetem, ha már egy jó ideje nem beszéltem vele (kb. 4-5-6 óra nappal).
Tudnátok segíteni, vagy ajánlani valamit, amivel le tudom küzdeni ezt a rossz érzést? :(
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Hahh, velem aztán nem! Nekem teljesen más paráim vannak :D
Jó ideje = 4-6 óra?! Jesszus! 1. Én ki nem bírnám ezt az ellenőrizgetést. 2. Mi lesz veletek, ha a barátnőd egyszer olyan helyzetben lesz, hogy nem tud bejelentkezni?
A féltékenység általában két dologra vezethető vissza: vagy a párodban nem bízol vagy magadban vagy ennek a kettőnek a kombinációjára. Szóval érdemes lenne ilyen szempontból megvizsgálnod magadat és párkapcsolatotokat is.
Ha te vagy a hunyó, akkor érdemes valami olyan hobbit keresni, ami szellemileg is, fizikailag is leköt: rögtön nem lesz időd hülyeségeken agyalni + az önértékelésed is helyrebillen, ha fejlődsz, ügyesedsz valamiben. (Részemről: akvarisztika, kert, fotográfia, konditerem heti 1x, jóga napi 1x.)
A másik, hogy ha barátnőd is hunyó ("néha van alapja"?), akkor érdemes vele is leülnöd NYUGODTAN átbeszélni a helyzetet.
Nem tudom nálad mit jelent az, hogy néha van alapja. De talpra esett lányok segítség nélkül is el tudják hajtani a kéretlen udvarlókat, ha meg menni akar a lány, akkor mindegy mennyit toporzékolsz és hisztizel miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!