Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le akar rázni? Előfordult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akar rázni? Előfordult veletek ilyen?

Figyelt kérdés

kb a kapcsolat 1,5 év után elkezdett bizarrá válni.

A közös jövő együttműködés, összetartásból nyűglődés, elveszettség, széttartás lett.

Mintha a barátnőm nem látná maga előtt a pörgő, fiatalos életet, hanem valami mást, a jelenlegi félkész, omladozó életbe akarna belefeküdni és nem hajlandó már többet tenni. úgy érzem magam mintha már csak én húznám előre a dolgokat, én nyitnék meg új tereket az életünkben, amikben ő csak szinte szellemként közlekedik, de nem ad hozzá semmit.

Tehát egy papucs lettem aki kiszolgál egy nőt? Vagy mi?

Én nem így gondolom. De kívülről így tűnhet.

Vagy itt az ideje szakítani?

Igazából nekem van rossz érzésem, haragszom rá azért, amiért úgy érzem becsapott, és nem tartott ki a lelkesedése csak kb 1, 1,5 évig, addig játszotta az agyát.

Én viszont alapból ilyen vagyok, igénylem a fejlődést, a haladást és úgy érzem szinte már kézenfogva kéne rángatnom.

De már beleuntam és becsapva, hülyének érzem magam.

2015. febr. 28. 17:51
 1/5 A kérdező kommentje:

Tehát én ezzel a viselkedéssel úgy érzem mint akit hülyére vettek, és ellökném magamtól, nem tudom már így nőként tisztelni. Hogy én rakok utána rendet, nekem jut először eszembe összeszedni azt a szemetet a kertben amit a szél szétfújt, ő meg, miközben szedem, ott kijön, sétálgat mellettem és nyafog, hogy ő mennyire szédül valamitől.

Ilyenkor. Tényleg, nagyon. Nagyon erős, agresszív érzelmek jönnek elő, nagyon sértőnek érzem ezt. Mert semmibe se kerül összeszedni a szemetet és én sem jókedvemben csinálom.

Így meg, úgy tűnik ő azt gondolja, hogy én csak úgy szórakozásból takarítok helyette/utána.

2015. febr. 28. 17:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Meg hát, én hülye, elkövettem azt a hibát, hogy keményen felléptem a családommal szemben amikor sértegették. Emiatt kicsit meg is romlott a viszonyunk.

Viszont amikor az ő családja sérteget engem általában neki egy szava sincs hozzá.

Tudom, érthetetlen miért is vártam el, de ez is sért. Olyan mintha, csak szórakozott volna velem egészen idáig.

2015. febr. 28. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Hany eves vag
2015. febr. 28. 18:19
 4/5 A kérdező kommentje:
22 de elso baratnom.
2015. febr. 28. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Túlságosan el van engedve a miss ledy. Egyedül nagyon nehéz , küldeni egy kapcsolatban. Ahhoz kell egy társ hiszen nem véletlenül a társad. Most ő akkor mi? A társad vagy aki lehúz? Az ilyen emberek gyorsan le kell rázni. Előfordul hogy az ember el fárad, de ilyenkor a társadnak kéne téged segíteni. Majd mikkor ő el fárad , akkor neked. Ez két emberöl szól és nem csak róla. Próbáld meg vele meg beszélni. Ha pedig ez sem segít akkor , azért se tegyél meg mindent. Kicsikét vegyél vissza , neki így kényelmes lehet a helyzet. Ha ezek után sem képes változni , akkor pedig hagyd ott. Ne legyél már hülye.
2015. márc. 2. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!