Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször előfordult, hogy nagy tömegben megfogták a fenekemet, akár a szoknya alá nyúlva is. Gyakori ez? Veletek is történ hasonló, vagy csak én vonzom az ilyeneket?
Jó pár évvel ezelőtt nagy divat volt a fiatalság körében, hogy a lányokat a feneküknél "fogva" köszöntsék természetesen az ő bosszantásukra. Ekkor minden srác fogdosta a lányokat, és simogatták a combjukat. Ma már nem ez a helyzet, mert ilyenért gyakran rendőrt kell hívni.
Sajnos előfordul, hogy egy két egyén (akik életvitele nem normális) pár kósza fenékfogdosással elégítik ki a lelki világukat. Ez szerintem nem normális dolog, mert az illető intim szférájába hatol be ezáltal. Egy pofon szerintem is hatásos lenne, durvább esetben vagy többszöri előfordulás esetén rendőrség!
De ugyanakkor fontosnak tartom megjegyezni, hogy a tömött közlekedési járműveken sokszor nem csak fogdosásra kerül sor, hanem szoknya alá fotózás, videózás és egyéb pimasz dolgokra. Merj fellépni ez ellen, igenis csinálj jelenetet, mert ezzel leégeted az illetőt!
Lehet gyakori, régen az volt főleg a suliban...
Velem még ilyen nem történt, nem hordok szoknyát sem.
38F.
Nekem a héven fordult elő, amikor tömeg volt. Azt éreztem, hogy valami állandóan dörzsöli a fenekemet. Aztán már a szoknya alatt éreztem is, hogy egy kéz nyúlkált. Olyan zavarban voltam, hogy nem tudtam mit csináljak. Odébb menni nem tudtam, és hiába fészkelődtem, nem tágított. Ha a kezemmel eltoltam, akkor másik oldalon tapizott. Aztán megfordultam és akkor döbbentem meg, hogy agy lány volt.
Látta a döbbent arcomat, de nem tágított. és akkor már előröl járt a keze. Szólni nem mertem, mert féltem, hogy meghallják és akkor a föld alá süllyedtem volna szégyenembe. Hiába toltam oda a táskám, ő mindig talált helyet és fogást rajtam. Szerencsére hamar a végállomásra érkeztünk, és leszállta.Egy darabig kísért, de amikor találkoztam a barátnőimmel, akkor lekopott.
Állati nagyon szégyelltem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!