Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkorrekt az a lány, aki barátságnak álcázva rástartol egy távkapcsolatban élő fiura?
inkorrekt, de sztem az a lány is inkorrekt, de legalábbis hülye, aki fél évnél több távkapcsolatról azt hiszi, h majd működni fog.
ha meg csak időszakos a távkapcsolat, mondjuk 1-2 hónap, és annyi idő alatt be lehet fűzni a srácot: arra azt mondom, mindenki vessen magára :D
Inkorrekt. Tartsa tiszteletben, hogy neki is párkapcsolata van, de NEM lehet vele a párja. Neki ezerszer nehezebb, mint azoknak, akiknek nap mint nap velük van a párjuk.
Ja, és kedves #2 válaszoló: akkor bizony én lennék az egyik "hülye", ugyanis lassan egy éve vagyok távkapcsolatban. És képzeld csak, működik. Még úgy is, hogy a párom több, mint 10 000 km-re van tőlem. Közös jövőt tervezünk, és mindegyik találkozás kincset ér.
Nem kellene általánosítani:)
Hát eléggé szemétség a lány részéről, mert a fiút sem hagyja ezzel nyugodt életet kezdeni, mert mi van, ha szereti a fiú a távol élő lány, ezért még nagyobb frusztráltságot okoz a fiúnak, és a másik lánynak is. Ráébreszti őket a távolélés nehézségeire...
Ha ez a lány, az én barátommal fogja ezt tenni, akkor tudom hol lakik, és bújjon el, mert lesz egy kis fizuraigazítás, sminkkészítés :'DDD xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!