Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Távkapcsolatban lévő fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban lévő fiatalabb párok, többi lent?!

Figyelt kérdés

Ti a neten hány órát és hány óránként irogattok a párotokkal, megosztanátok velem?:)

22L 23F

2016. aug. 10. 16:47
 1/6 Segítőké(s)z válasza:

egesz nap,akkor is ha dolgozunk, persze akkor csak orankent par sort.aztan este meg egyfolytaban 1/2-1 orat

20L

2016. aug. 10. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Amikor van időnk (azaz nem vagyunk suliba, nem dolgozunk, nem a barátainkkal vagyunk) akkor folyamatosan chatelünk. Skypeolni is szoktunk, de nem minden nap. Heti 1-2x kb mindkettőnknek elég, nem igényeljük ezt a "közös elalvást skype közben" meg ilyesmit. A lényeg, hogy mindig tudjuk mi van a másikkal de egymás agyára se menjünk.

3-4 hetente találkozunk, 20 évesek vagyunk.

2016. aug. 10. 17:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Kérlek írjátok hozzá mióta vagytok együtt :D
2016. aug. 10. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Én párommal 3 és fél éve vagyunk együtt. Táv 200 km. Heti egy nap tali pár órára a két város között, amikor mind a kettőnknek jó, akkor egymásnál.

Amikor ráérünk, akkor tudunk beszélgetni skype-on. Az, hogy mennyi az időtartam nem tudom, változó, de nem ez a lényeg, hanem a minőség. (Lehet több órát is elcsacsogni, ha semmi minőségi dologról nem folyik a párbeszéd.) Ő dolgozik, én meg nem olyan rég óta, tavaly júniusban végeztem a sulival.

2016. aug. 10. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Már nem aktuális, de még elég friss a dolog. Minden nap cseteltünk kb 10 percet, ha többet kellett valami fejtegetni, akkor skype. Aztán elköltöztek máshova kb két hónapja, új embereket ismert meg, egyre kevesebbet és szűkszavúbb lett, majd bevágta, hogy neki nem jó így (3év után)... mindenféle figyelmeztetés nélkül. Azóta kb nem tudok róla semmit és nem tudok magammal nagyon mit kezdeni. Dehát jól van, neki jár a keksz minden esetre. (21l/26f)
2016. aug. 10. 18:15
 6/6 anonim válasza:

Mi este szoktunk chatelni vagy telefonálni 1-2 órát (a leghosszabb telefonálásunk másfél óra volt, ha telefonálunk átlag 45 percet szoktunk). Akkor meg tudjuk beszélni kivel mi történt. Én nem vagyok híve ennek a 0-24-ben chatelésnek, engem megfojtana... Szerinten nem is egészséges. Továbbá én azért is részesítem előnyben a napi egyszeri, de picit hosszabb és tartalmasabb beszélgetést, mert én egy csendesebb, szűkszavúbb gyerek vagyok, én nem tudok végigbeszélni egy napot :D

(L/18 én 19)

2017. máj. 6. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!