Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban lévő fiatalabb párok, többi lent?!
Ti a neten hány órát és hány óránként irogattok a párotokkal, megosztanátok velem?:)
22L 23F
egesz nap,akkor is ha dolgozunk, persze akkor csak orankent par sort.aztan este meg egyfolytaban 1/2-1 orat
20L
Amikor van időnk (azaz nem vagyunk suliba, nem dolgozunk, nem a barátainkkal vagyunk) akkor folyamatosan chatelünk. Skypeolni is szoktunk, de nem minden nap. Heti 1-2x kb mindkettőnknek elég, nem igényeljük ezt a "közös elalvást skype közben" meg ilyesmit. A lényeg, hogy mindig tudjuk mi van a másikkal de egymás agyára se menjünk.
3-4 hetente találkozunk, 20 évesek vagyunk.
Én párommal 3 és fél éve vagyunk együtt. Táv 200 km. Heti egy nap tali pár órára a két város között, amikor mind a kettőnknek jó, akkor egymásnál.
Amikor ráérünk, akkor tudunk beszélgetni skype-on. Az, hogy mennyi az időtartam nem tudom, változó, de nem ez a lényeg, hanem a minőség. (Lehet több órát is elcsacsogni, ha semmi minőségi dologról nem folyik a párbeszéd.) Ő dolgozik, én meg nem olyan rég óta, tavaly júniusban végeztem a sulival.
Mi este szoktunk chatelni vagy telefonálni 1-2 órát (a leghosszabb telefonálásunk másfél óra volt, ha telefonálunk átlag 45 percet szoktunk). Akkor meg tudjuk beszélni kivel mi történt. Én nem vagyok híve ennek a 0-24-ben chatelésnek, engem megfojtana... Szerinten nem is egészséges. Továbbá én azért is részesítem előnyben a napi egyszeri, de picit hosszabb és tartalmasabb beszélgetést, mert én egy csendesebb, szűkszavúbb gyerek vagyok, én nem tudok végigbeszélni egy napot :D
(L/18 én 19)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!