Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22éves lány vagyok és belezúgtam egy 5évvel fiatabb srácba. Szerintetek mit tegyek?
Nem hozzád való. Ő még tanul, bulizni akar, élni akarja az életét, és nem egy 3 éves gyereket akar istápolni melletted.
Sajnálom, hogy ilyen fiatalon anyuka lettél, hogy tulajdonképpen te is, bocsi, hogy ezt írom, elcseszted a fiatalságodat!
Ne akard az övét is elrontani! Egy gyerek mellé egy felelősségteljes érett gondolkodású férfi szükséges. Ő még egyáltalán nem az!
Szerintem csak azt mondta amit hallani akartál. 18 évesen még senki sem akar családot hisz még ő maga is gyerek. Semmi élettapasztalata sincs még neki.
Legalább neked lehetne annyi eszed hogy egy 18 évesre nem terheled rá a gyerekedet.
Ha nem lenne gyerek akkor azt mondanám hogy elmegy, neccess ugyan de nem vészes.
Viszont nálad teljesen más a helyzet.
Nem szeretnél a gyerekned egy apát?
Akkor azt ne egy éretlen 28 évestől várd.
régebben nem volt olyan ritka, hogy fiatal felnőtteknek családja van.
szerintem hagyd történni a dolgokat, és figyelj, hogy mennyire bízhatsz benne.
"fiúval"
Na ez itt a gond, hogy nem egy Férfival.
A fiú jelző még éretlen, a férfi viszont már érett. Majd saját tapasztalatodból rájössz hogy mire utaltam.
Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy még te se vagy érett gondolkodású.
Majd az idő bizonyítja, hogy kinek van igaza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!