Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22éves lány vagyok és belezúgtam egy 5évvel fiatabb srácba. Szerintetek mit tegyek?
1. Senki nem lehet a te helyedben. Mindenki egy különálló személy.
2. Az, hogy mi mit tennék az nem egyenlő azzal, hogy te még egyet is fogsz vele érteni.
3. Miért nem tudsz a saját életedről egyedül dönteni? A felnőtté válás egyik alapfeltétele, hogy mindenki a saját életével kapcsolatban egyedül dönt és vállalja is érte a felelősséget!
Tehát ne az itt leírt válaszokra várj, hanem ülj le szépen, és kezdj el gondolkodni, hogy mi lenne az ésszerű ebben a helyzetben! Dönts EGYEDÜL! A te életedet, úgyis a tapasztalataidból fogsz tanulni, és néha kellenek a pofára esések, hogy tanulj belőle! Ha mindig mindent a popsid alá tesznek, ami állítólag a másik szerint jó, úgy nem fogsz felnőni, plusz a másikat fogod hibáztatni azért, amit mondott, elhárítod a felelősséget, miközben te döntöttél így, nem volt kötelező megfogadni a tanácsát.
Én soha nem kezdenék egy tőlem fiatalabb sráccal, éretlenek!
(Hasonló a hasonlót vonzza! Ezen is gondolkozz el! :) )
Nekem van egy haverom, aki mindig nála idősebb , x gyerekes nővel ismerkedik meg. Nem tervezetten, hanem így alakul. Elvannak tök jól egy ideig, aztán persze a srác rájön, h ő nem akarja felnevelni a nő gyerekeit, stb stb.
Szerintem egy 17 éves hiába van 24 éves szintjén, akkor is 17 éves. Egy fiúnál a 17 év még nagyon kevés ahhoz, hogy "belerángasd" egy olyan kapcsolatba, ahol gyerek van... Ő előtte még ott az élet.
Az 5 év nem gáz amúgy. Ha a srác nem 17 éves...
Erre is van példám. 35 éves srác + 42 éves nő 2 gyerekkel, 27 éves srác és 32 éves csaj 2 gyerekkel. Boldogan élnek sok éve.
De hát ugye ők már bőven elmúltak 17.
Én nem ítélkezek, meg ilyenek, azt csinálsz, amit akarsz.
Csak szerintem ha összejöttök, beleszeretsz és nagy eséllyel rájön a srác, h ő ehhez fiatal stb, akkor mi lesz veled...? Ott leszel elhagyva, összetört szívvel. Nem akarok vészmadárkodni!!!! Komolyan! A legjobbakat kívom neked. De ooooolyan fiatal...ő még nem gyereknevelésre "való".
Szerintem.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!