Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat. Szerintetek működhet?
Igen, működhet, ha mind a ketten akarjátok, meg tudjátok oldani a találkozókat és együtt akartok maradni.
De ha már benned felmerül ez a kérdés, akkor hagyjátok az egészet a fenébe.
Én is távkpacsiban vagyok lassan 3 éve, igaz közöttünk a táv csak 200km, de heti egy nap tudunk talizni, ha meg mind a kettőnknek jó, akkor hol nála, hol meg nálam vagyunk. Az összeköltözés is szóba jött már, és hamarosan az is meg fog történni.
Ha már valamihez így állsz hozzá, akkor minek erőlteted? A szerelem nem kényszer!
Ha nem bízol meg benne és nem beszélitek ezt meg, akkor mi értelme ennek az egésznek úgy őszintén?
Előbb talán meg kéne kérdezni mielőtt álmokra ringatnád magad és utána jöhet a pofára esés, mert lehet, hogy ő meg nem akar távkapcsolatot.
Tudod a kommunikációval sok minden megoldható!
Elképzelhető hogy kettőtök közül csak Te vagy nagyon szerelmes, ő jól elvolt Veled, ennyi. Én a következő beszélgetésnél rákérdeznék hogy ő hogyan látja a kapcsolatban a perspektívát? Mert ez jelenleg nem kapcsolat, csak vársz rá de azt sem tudod,mire...
Próbáld meg kipuhatolni hogy mit szeretne, van-es esetleg esélye hogy Te utána tudj menni vagy ő hazajönni, hogy többet tudjatok együtt lenni...ennek hiányában sajnos esélyes hogy ő csak alkalmi, laza kapcsolatra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!