Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat működhet?
Sziasztok,
Barátnőm egyetemista lesz, és pestre költözik, én győri vagyok, és szeretem őt, de félek a hosszútávú kapcsolattól.
Szerintetek érdemes megprobálni?
Elég féltékeny tipúsú fiú vagyok, és kicsit parázok attól, hogy ott összejön valakivel. Az az igazság, hogy a szülei is költöznek pestre, és ott fognak élni, tehát nem fog minden hétvégén "haza jönni". Szerintetek működhet?
Mivel én idén éretségizem, nem hiszem hogy lesz időm felmenni minden hétvégén hozzá.. 2 évet kellene kibírnunk távkapcsolatban, Érdemes kipróbálni, működhet a dolog? Erre szeretnék választ kapni, és a véleményetekre is kíváncsi vagyok!
Köszönöm :)
Győrből Budapestre járni minden hétvégén nem akkora probléma szerintem. Időben sem annyira sok, ha IC-vel vagy gyorssal mész. Viszont az már problémásabb az ilyen helyzetekben, hogy a lány meg fog ismerni új embereket és lehet, hogy lesz olyan aki jobban bejön neki mint te.
Miért kell 2 évet kibírni, ha most fogsz érettségizni?
99% hogy nem fog mukodni. A csajod bekerul egy baromi izgalmas kozegbe, ahol csak uj zsizsegnek majd a jobbnal-jobb pasik.
Igy jartal baratom, torodj bele. Rengeteg ilyet lattam mikor meg egyetemista voltam, konkretan a felesegem is ugy jott egyetemre, hogy otthon maradt elete elso nagy szerelme, akibe tenyleg fulig szerelmes volt.
Mig meg nem ismerkedett velem :)
Ködszönöm a válaszokat, nagyából mi is úgy döntöttünk, hogy szakítunk,
1. válaszoló,
Mivel maradok szakmára ezért +1 év..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!