Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat mennyire működhet így?
Sziasztok!
Olyan érdekes problémám adódott, hogy online egy játék kapcsán megismerkedtem egy sráccal. Mielőtt valami gyerekes tini dologra gondolnátok, mindketten elmúltunk 20 évesek.
Skype-on minden nap órákat beszélgetünk az élet bármely szegmenséről gyakorlatilag, szóval amihez épp kedvünk van. Érezhető a kölcsönös szimpátia. Én egyre jobban megszeretem, és az eddigi tapasztalataim alapján neki se lehetek közömbös. Nagyon mmeglepődtem azon, hogy felkeltette az érdeklődésemet, mert az ilyen online imserősöket általában nem veszem túl komolyan.
A gubanc "pusztán csak" annyi, hogy van köztünk olyan 250-300 km. Azon gondolkoztam, hogy vajon működne e a dolog így.
Aki járt hasonló cipőben (távkapcsolatra gondolok első sorban) legyen már olyan kedves, hogy ad néhány hasznos tippet. Köszönöm!
Élőszóban beszéltetek, webcamerán? Mert nem mindegy, ha csak írásban és alig vagy nem is láttátok egymást, főleg nem hallottátok.
Szerintem működhet, de első tali eldöntené a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!