Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Németországban dolgozik, működhet a dolog?
Találkoztam egy pasival fél éve egy bulin, ő Németországba dolgozik, 2 éve, de nem sűrűn jár haza. Váltottunk pár szót, de akkor én még kapcsolatban voltam, bejelölt Facebookon, visszaigazoltam, ennyibe is maradt a dolog. Nemrég véget ért a kapcsolatom (én döntésem volt), ez a pasi pedig pár hete rám írt és elkezdtünk beszélgetni, szinte az első naptól kezdve egész álló nap beszélgetünk, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, úgy volt, hogy szeptemberbe jön legközelebb haza, de a hétvégére hazajött, annyira akart már találkozni velem. Nagyon jól éreztük magunkat a hétvégén, ma visszament Németországba, nem tudja mikor tud jönni legközelebb.
Működhet a dolog? Ő kint akar élni Németországba, azt mondta a hétvége után, hogy nagyon szeretné, hogy én is kimenjek ha kapcsolatba leszünk és kint éljek én is. Én terveztem, hogy kimegyek külföldre dolgozni, de hogy menjek ki úgy egy pasihoz hogy először távkapcsolatban vagyunk, majd együtt élünk?
Hogyhogy ki dobott ki?
Mennék, de nem tudom mennyi idő után.. Félek, hogy nem menne, én meg feladtam az itteni életemet..
Erre nincsenek matematikai képletek, ezt te meg ő tudjátok csak.
Én a helyedben mindenképpen mennék külföldre, amint csak tudok. Az csak hab a tortán ha van valaki aki még hív is, akkor megragadnám a lehetőséget azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!