Németországban tényleg azt oktatják az iskolákban, hogy a homoszexualitás teljesen normális dolog? :O
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 20:50
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, de ha oktatják is, az miért baj? Ez az igazság.
2/6 anonim válasza:
Ja, én se vetem meg a homosexuálisakat.
A természet egyik tévedése, és ennyi. Ezellen nem lehet semmit tenni.
3/6 A kérdező kommentje:
nekem nem baj, én nem vagyok homofób... csak meglepő...
mert ami Mo.-on folyik az szégyen-.-'
2009. nov. 4. 21:13
4/6 anonim válasza:
Bár már mi is itt tartanánk... :( Selejt ország ez a magyar. És nem csak emiatt!
5/6 anonim válasza:
Én pont akkor voltam Németbe a nyáron mikor ott volt ijen Meleg parádé vagy mi..senki egy rossz szóval nem szólt hozzájuk tök békés volt..én ott ledöbbentem oO
6/6 anonim válasza:
Igen.
Arrafelé a tüntetések is egész másképp mennek.
Nincs anyázás, kocsigyújtogatás, macskakődobálás, de nincs kardlappal oszlatás, polgárverés és vízágyúzás sem.
Ha valami nem tetszik, a tömeg kivonul egy térre, transzparensekkel, meg minden és leülnek, azt csöndben várják, amíg a rendőrök odamennek és egyesével elviszik őket. Nem is nagyon ellenkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!