Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmi viszonyaim adják nekem a legnagyobb élvezetet. Ez normális?
Figyelt kérdés
Vannak hobbijaim, vannak barátnőim,szóval nem unalmas az életem. A szerelem és a szenvedély éltet ezek ellenére. Tartós kapcsolatban élek 5 éve már. Van szex,de elég egysíkű. De szeretünk összebújni és beszélgetni, együtt akarunk megöregedni. Sok a romantikázás is. Van egy szexpartnerem, akibe szerelmes nem vagyok, de nagyon vonz, isteniek az együttléteink. Van egy negyvenes férfi, aki kicsit olyan mintha nem is a 21.században élne. Hosszan udvarol,teázgatunk, komoly témákról beszélgetünk, diszkréten szexelünk, és ennek is megvan a maga a bája. Fiatalabb fiúm is van. Nem is ez a lényeg, de mindegyikben lelek örömöt, jól esik rájuk gondolni,perverz örömöt ad, izgalmas. Nagyon ritkán van egyéjszakásom,de akkor az általában megéri. A szerelem és a szex nekem a legfontosabb. És nem hiszem, hogy ez normális lenne,de mégis élvezem ezt az életet. Ez baj?2018. febr. 1. 20:36
11/13 anonim válasza:
Nem baj, de ne csodálkozz ha ribizlinek tartanak.
12/13 anonim válasza:
Ha ez igaz, akkor annyi lenne a kèrdèsem, hogy mit mondasz a párosnak? Hová mèsz, amikor a másik pasikkal randizik? Jó sok időd van. Vagy melóba sem jársz, csak a pasik után? De, szerintem, kamu. Amennyiben nem, valószínű szexfüggő vagy. A szerelem nem dominál, mert ennyi pasit nem lehet szerelemmel szeretni egyszerre...
13/13 anonim válasza:
* bocs a hibákèrt. Telefonról írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!