Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek normális hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális hogy anyám ezt csinálja? És miért jó ez neki?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, még otthon lakom egy éve dolgozom folyamatosan. Eddig tanultam. Mindig jó gyerek voltam úgymond soha panasz nem lehetett rám. Más szülő összetenné a két kezét ha ilyen gyereke lenne mint én esküszöm. Miattam sose kellett aggódni. Tudtam mi a dolgom, mik a célok stb.

A lényeg hogy van egy barátom már fél éve és messze lakik tőlünk hétvégén tudunk csak talalkozni. Egy ideje már úgy van hogy egyik hétvégén náluk másikon nálunk.

Náluk én bármikor ott lehetek. De anyám.. Állandóan beleszól hogy most ne aludjon itt. Meg most se. Most azt hozta fel indoknak hogy karácsony van.

Ez nekem nagyon rosszul esik és nem is értem hogy őszinte legyek. A barátom jofej vicces múltkor is segített és megcsinálta amit anyám kért. Erre ő így viselkedik. Mégis miért?

Tudja hogy messziről jön és tudja hogy rendes velem. Akkor??

Ne azt írjátok hogy költözzunk össze mert tudom. És folyamatban is van de ez mégis milyen viselkedés? Én bármikor ott lehetek anyukája olyan közvetlen velem.

Mégis miért zavarja ha itt van? Utalom hogy beleszól az életembe. Azt meg nem mondhatom hogy márpedig itt alszik, mert akkor meg jön azzal hogy míg otthon laksz stb... Blabla.

Másnak is ilyen az anyja?

2017. dec. 27. 08:36
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Hozzátenném adok bele a kiadásokba, takarítok. A barátom pedig nem egy lusta hanem céltudatos. Egyetlen dolog hogy ami zavarhatja hogy néha egy egy csúnya szó kicsuszik nála. De és? Ennyi baj legyen.. Neki kéne pont tudnia hogy ez nem akkora gond mint pl az h apám alkoholista es míg el nem költöztünk kész remalom volt az élet. De a barátom egy rendes fiú.
2017. dec. 27. 08:38
 2/24 anonim ***** válasza:
94%
Tipikus anyós style, nem tudsz vele mit kezdeni.
2017. dec. 27. 08:49
 3/24 anonim ***** válasza:
76%
Szimplán irigy.
2017. dec. 27. 08:55
 4/24 A kérdező kommentje:
Nagyszerű :( de ezzel csak azt éri el hogy megharagszom rá...
2017. dec. 27. 09:01
 5/24 anonim ***** válasza:
93%
Tudat alatt fél, hogy elveszít, elvesznek téged mellőle, és ott marad egyedül...sok anya csinálja ezt, ha nincs amúgy párja. De mindemellett ez nagyon önző és korlátolt gondolkodás. Sajnos nem tudsz ezen változtatni, csak ha " levállsz".
2017. dec. 27. 09:09
 6/24 anonim ***** válasza:
75%
Mekkora a hazatok / lakasotok? Lehet szimplan zavarja, szeretne otthon nyugodtan lenni, fel ev alatt meg nem ismerte meg annyira, hogy megszokja. Nekem se mindig van hozza kedvem, hogy barki itt aludjon nalunk, mert szeretek reggel nyugodtan kelni, ugy hogy nem zavar senki a megszokott rutinomban. Mindenesetre szerintem nyugodtan megkerdezheted tole, hogy mondja meg oszinten, ha vele van valami baja.
2017. dec. 27. 09:09
 7/24 anonim ***** válasza:
95%
Susan Forward: Mérgező szülők c. könyvét olvasd el, segít. Anyukád mérgez téged.
2017. dec. 27. 09:14
 8/24 A kérdező kommentje:

Akkor házunk van hogy mindenkinek külön szobája van, tehát nem igen keresztezük egymás útját. Max mosdóba menet de hát most azt az ember nem használja órákon keresztül.

Köszi a könyvtippet elolvasom mindenképp. Mert amúgy tényleg azt érzem hogy mérgez ez az egész... Szó szerint. Most is ezen emésztem magam. Pedig szabadság van ünnep van stb. Örülnöm kéne. Nem tudom mi zavarhatja én már kérdeztem hogy mi baja de igazából azt mondta rendes fiú nincs baja.. Most akkor?! Vagy hazudik vagy mit tudom én.. De

2017. dec. 27. 09:18
 9/24 A kérdező kommentje:

Véletlen elküldtem szóval ott tartottam. Hogy amúgy van két húgom is. Tehát nem maradna úgymond egyedül..

De pl a másik húgom 21 éves most van neki barátja eddig sose volt. Együtt mennek szilveszterezni és anyám ráparancsolt hogy elsején jöjjön már haza.. Ez is mi? Már elnézést. Aztán szépen megmondtuk hogy ez nem így megy. 21 éves már.

Nem csinált ő sem soha semmit, ő még nyugodtabb típus volt mindig is mint én.. Erre ezt kapjuk.. Eszem megall. És annyira bosszant.

2017. dec. 27. 09:22
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Amint lehet, költözz el. Mindig a jók szívják meg...
2017. dec. 27. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!