Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális hogy anyám ezt csinálja? És miért jó ez neki?
24 éves vagyok, még otthon lakom egy éve dolgozom folyamatosan. Eddig tanultam. Mindig jó gyerek voltam úgymond soha panasz nem lehetett rám. Más szülő összetenné a két kezét ha ilyen gyereke lenne mint én esküszöm. Miattam sose kellett aggódni. Tudtam mi a dolgom, mik a célok stb.
A lényeg hogy van egy barátom már fél éve és messze lakik tőlünk hétvégén tudunk csak talalkozni. Egy ideje már úgy van hogy egyik hétvégén náluk másikon nálunk.
Náluk én bármikor ott lehetek. De anyám.. Állandóan beleszól hogy most ne aludjon itt. Meg most se. Most azt hozta fel indoknak hogy karácsony van.
Ez nekem nagyon rosszul esik és nem is értem hogy őszinte legyek. A barátom jofej vicces múltkor is segített és megcsinálta amit anyám kért. Erre ő így viselkedik. Mégis miért?
Tudja hogy messziről jön és tudja hogy rendes velem. Akkor??
Ne azt írjátok hogy költözzunk össze mert tudom. És folyamatban is van de ez mégis milyen viselkedés? Én bármikor ott lehetek anyukája olyan közvetlen velem.
Mégis miért zavarja ha itt van? Utalom hogy beleszól az életembe. Azt meg nem mondhatom hogy márpedig itt alszik, mert akkor meg jön azzal hogy míg otthon laksz stb... Blabla.
Másnak is ilyen az anyja?
Edesanyad milyen erkolcsi normakhoz tartja magat? Lehetseges hogy az zavarja hogy szexeltek, ami szerinte nem elfogadhato?
Koltozzetek ossze a leggyorsabban, azzal lezarod a ezt dolgot, mert edesanyad nem fog ennyi idosen valtozni mar, az biztos.
Hát nem hiszem hogy az erkölcsi normák lennének gondok. Ő 14 volt mikor először csókolózott, 16 mikor szexelt. 4-5 barátja volt kb apam előtt
Nekem egy barátom volt a mostani előtt. És ráadásul 20 voltam mikor először csókolóztam, szexeltem. Szóval... Nem hiszem hogy ez lenne a gond. De fene tudja :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!