Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy ezt érzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ezt érzem?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel egy munkahelyen dolgozunk. Randiztunk, és összejöttünk, minden jó volt három hétig, aztán ahogy komolyodott volna a dolog, kiszállt. Azt mondta, fél a csalódástól, meg engem is félt. Két kapcsolata volt, mindkettőben megcsalták, ráadásul az egyik menyasszonya volt. Én beleszerettem elég rendesen, mert olyan jó ember. Ő azt akarta, legyünk barátok, én belementem, mert reménykedtem benn, hogy ha megismer, és megtudja, milyen vagyok, akkor talán rájön, mit hagyna ki, meg bebizonyítom, hogy megbízhat. Eltelt azóta pár hét, és egyre bizalmasabb köztünk a viszony, kezd közeledni újra, én pedig ahelyett, hogy a nyakába ugranék örömömben, mert annyira szeretem, nem megy, félek... Bennem van, hogy engem is sokszor átvertek, és félve adtam neki esélyt, aztán eljátszotta, pedig nagyon bíztam benne... Tényleg érzem, hogy őszintén szerelmes vagyok belé, akarom őt, de nagyon félek, mert egyszer már elment... Olyan, mintha nem bíznék benne... Mintha most ő akarná, de én nem... Pedig akarom, de félek... Nem tudom mit tegyek, hogy viselkedjek, legszívesebben kerülném, mert ahogy egyre közeledik, én annál jobban beleszeretek, miközben érzem, hogy ennél jobban már nem tudnám, bennem van az is, hogy ő tényleg tökéletes lenne nekem, talán én is félek a boldogságtól... Minél jobban szeretem és ragaszkodok hozzá, nekem annál rosszabb... :(
2018. jan. 26. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Lassítsatok a tempón. Na nem 0-ra, hanem érted. Csak meg kell ismernetek egymást, felépíteni a bizalmat, megértetni egymással, hogy tudjátok mit érez a másik.
2018. jan. 26. 08:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Ha velem valaki ezt csinálná, hagynám a frnacba. Ezt a hülye dumát, hogy fél, meg stb. Hagyjuk már, felnőtt emberek vagytok (a kategóriából ítélve). Azért, mert 2 ember átcseszte, majd egész életében sír inkább a sarokban?
2018. jan. 26. 08:55
 3/5 A kérdező kommentje:
28 évesek vagyunk... Nem tudom, én csak azt tudom, hogy tudom milyen érzés akkorát csalódni, hogy az ember utána teljesen kiábrándul, fülét farkát behúzza, tényleg van ilyen... Igen, fel lehet állni, és fel is kell, és örökké nem lehet sebet nyalogatni, meg a múlt mögé bújni, próbáltam neki ezeket mondani, de nagyon nehéz
2018. jan. 26. 08:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, szinte mindenki tudja, de sajnos az élet ilyen. Egy ideig normális szomorkodni, kell is, hogy feldolgozza. Viszont, nem szabad ebbe belesüllyedni, mert az megint más. Nem tudom, hogy vele milyen rég történt.

Esetleg próbáljátok meg ezt a barátkozást, ha ragaszkodsz hozzá. Hátha lassan kiépül valami bizalom. Közben meglátod, hogy mennyire működik. De azért figyelj, hogy ne hagyd, hogy szórakozzon veled.

2018. jan. 26. 09:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Önbizalma az nincs, azt látom meg tudom.
2018. jan. 26. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!