Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam rosszul több kapcsolat után?
Figyelt kérdés
A tartós kapcsolatok híve vagyok. Nem volt sok kapcsolatom, de az mind több éves volt. És szám szerint 3 volt. Alkalmik nem voltak. Mégis azt érzem, hogy ez gáz. Pedig nem vagyok vallásos, senki nem szólt semmi rosszat emiatt, én mégis valahogy rosszul érzem magam miatta, ha belegondolok.2018. jan. 4. 16:06
1/10 anonim válasza:
Mi ebben a gáz?
Valószinůleg az alkalmikra nem vagy alkalmas a lelki beállitottságod miatt..
2/10 anonim válasza:
Most mi itt a kérdés? Azért érzed magad szarul, mert nem volt alkalmid?
3/10 A kérdező kommentje:
Nem, hanem mert több kapcsolatom is volt. Valamiért rosszul érint.
2018. jan. 4. 18:31
4/10 anonim válasza:
Ötletem sincs, miért érezheted magad rosszul. Szerintem erre magadban belül kéne meglelni a választ, mert én ezt így nem tudom értelmezni pl , hogy mi a problémád, így a magam részéről.
5/10 anonim válasza:
4.vagyok,most az jutott eszembe, hogy lehet , hogy "tisztáltalannak" érzed magad, vagy nem érzed magad elég jónak, hogy bűntudat is talán esetleg, hogy te nem voltál elég jó a másiknak, vagy pedig hogy olyan "gyenge" voltál, hogy nem tudtátok megoldani az első kapcsiddal a problémát, ami aztán a kapcsolat végét okozta, csalódtál magadban, meg abban , hogy nem voltál elég jó társ és nem volt elég jó a problémamegoldóképességed/ készséged, hogy ügyesebbnek, kreatívabbnak hitted magad, mint vagy, hogy te azt hitted magadról, hogy minden párkapcsolati problémát meg tudnál oldani, de nagyot koppantál, mert nem bírtad, és most ez esik esetleg rosszul, hogy többet láttál magadban?
6/10 anonim válasza:
Szia
Én is ilyen típusú vagyok, szóval ismerős a helyzet. Máig szarul érzem magam az előző kapcsolataim miatt (az egyik nem is volt olyan komoly, csak ismerkedés, a másik pedig fél év), ezt csak az érzékenységemnek tudom be, úgyhogy szerintem te is érzékeny lelkületű vagy, és ezért érzed magad rosszul.
Gondolj arra, hogy ettől nem vagy kevesebb, csak próbáltad a boldogságot megtalálni, de nem jött össze. Nem a megfelelő emberekkel voltál.
Hidd el, ha majd eljön az "igazi", akkor már nem fognak érdekelni az előző kapcsolataid :) (másfél éve boldogan megvagyunk a párommal és a bűntudatom és a lelkiismeret furdalásom kezd elmúlni)
16/L
7/10 anonim válasza:
16 évesen mondjuk több mint 3 kapcsolaton túllenni elég kemény. Kicsit korán kezdted az ipart, bár én inkább szüleidet szidnám meg ezért.
8/10 A kérdező kommentje:
Én 25 vagyok. Ha azt vesszük, talán nem sok ennyi idősen. Egy kapcsolat mindig két emberen múlik, de tény, hogy mindig magamban keresem a hibát.
2018. jan. 4. 23:05
9/10 anonim válasza:
25 évesen abszolút nem sok, kérdező, de esetleg gyerekként nagyon belédnevelték a konzervatív dolgokat, és azért érzed emiatt rosszul magad? Semmi okod rá, úgy éled az életed, ahogy neked jó, senkinek nem ártottál semmivel.
10/10 anonim válasza:
Nem volt 3 kapcsolatom. Kérlek olvasd el figyelmesen. Egy volt, és van egy jelenlegi, ami már komolynak nevezhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!