Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen úgy érzem, hogy csak nyűg a szerelem és egyre prűdebb vagyok?
2 nagyon rossz kapcsolaton vagyok túl, igaz, már eltelt némi idő azóta, de még mindig nincs igényem az ismerkedésre, a bulizásra, a szerelem gondolatától is rosszul vagyok. Ha maga a “tökély” partner jönne, akkor sem tudnék belekezdni semmibe a barátságon kívül.
Ennyire kiégtem volna? A barátaim mindig mennek, kalandoznak, kocsmáznak, szórakozóhelyekre járnak, flörtölnek a pasikkal, de én nagyon nem vagyok erre vevő. Senki se érti, miért vagyok ennyire “prűd” 19 évesen, sokszor megkaptam ezt a jelzőt. Nagyon szánalmasnak tartom ezeket a helyeket is, sokkal jobban szeretem a letisztultabbakat és igényesebbeket, nem pedig kocsmákat és koszos klubokat... Ennek tekintetében nem is nagyon szoktam eljárni sehova, csak a törzshelyeimre, kulturáltabb helyekre, ami nagyon nem a korosztályom világa. Emiatt is furcsán néznek rám, és bevallom én is már kezdem úgy érezni, hogy kiégett vagyok. Nem is olyan régen két huszénves srác próbált kezdeményezni mikor a barátnőimmel voltam, de egyszerűen nem ment.... Mi bajom van? Fiatal vagyok, élnem kellene és úgymond “bulizni” mint a többiek, nem? Mégsincs ingerem és zavar, hogy ilyen lettem.
Az emberek nem futószalahon készülnek. Rossz társaságban vagy... Ennyi a nagy rejtély, amire nem tudsz rájönni.
Valamint túl sokszor használod a "kell" szót. Pedig valójában semmit sem kell csinálnod, csak ami neked szimpatikus.
"Fiatal vagyok, élnem kellene és úgymond “bulizni” mint a többiek, nem? Mégsincs ingerem és zavar, hogy ilyen lettem."
Akkor azt képzeld el, hogy van olyan, aki egész életében így él. Introvertáltként.
Nincs amúgy veled semmi gond, egyszerűen nem akarsz senkit. Most nem hiszed, de azzal majd igen is jó lesz, akit tényleg tudsz majd szeretni.
22/N
Gondolom a testiséget, mint olyat, sem kívánod, ezek kéz a kézben járnak, a depresszió, kiégettség, "prűdség" mind olyan, hogy valami oka lehet.
Nem szedsz valamilyen gyógyszert, fogamzásgátlót, testsúlyod rendben van? Nem vagy túl vékony?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!