Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen "szoknyavadász" pasival mit lehet kezdeni? Csak játszik velem? 19/L
Elore leszogeznem nem vagyok 14 eves lattam mar ezt azt tul vagyok mar par pasin, de alatalaban ok futnak utanam nem forditva... O 28 eves szoval idosebb nalam (19 vagyok), egyik ismerosom mutatott be neki kulfoldrol jott haza ott elt. Hat elsore is tetszett mert bejonnek az ilyen pasik (kolyokkepu, izmos, nagy sotet szemek), nagyon magabiztos extrovertalt tipus, elsore ugy kezelt mintha 20 eve ismernenk egymast. Ez tortent november tajekan azota tobbszor osszefutottunk mert egyszeruen mindenhol ott volt. Kedves volt velem nagyon, nagyon jofej volt de keveset szolt hozzam, masokkal foglalkozott, egyszer kifejezetten bunkon szolt hozzam, utana direkt nezett mosolyogva... Mas lanyokkal is ugyanilyen kozvetlen volt, odajottek hozza ismerosei az utcan aztan ott cicaztak vele ilyen kis r**ancok. Azt mondta nekem a baratnom, hogy csak ilyen pasim nem legyen, mert nem aludnek nyugodtan.
Nem tudom mar tovabb huzni...Elmentunk bulizni, eloszor ittunk egy barban aztan szorakozohelyre tancolni. Vegig velem volt le sem vette rolam a szemet ugy zavarba jottem. Beszelgettunk es nagyon mas volt most, erzelmesebb meg komolyabb, mondta milyen gyonyoru vagyok, mindenki irigyelni fog majd tole, mondom tessek?
Vegul egesz este tancoltunk, csokoloztunk hiaba fogtak a fejuket baratnoim. Vegul nala kotottem ki, ellen sem alltam, egymasnak estunk, es egyszeruen eletem legjobb ejszakaja volt. Reggelig csinaltuk, iszonyatosan jo volt, izgato szexi es mintha olvasott volna a gondolataimban, annyira egymasra kapcsolodtunk, hogy sirtam is (de belolem valt neha ki ilyet a szex). Delutan keltunk fel mindketten, csok, oleles bujas agyba hozza a “reggelit”, olyan gyenged volt es szerelmesen nezett minden olyan jo volt.
Hazataxiztam es aztan semmi... Marmint ugy semmi, hogy alig irt nekem vissza “alig van ideje, nem szeret messengerezni”, sugalltam neki, hogy talalkoznek vele de semmi, nagyon elfoglalt. Mit rontottam el? Tul konnyen odaadtam magam? Nem voltam jo? Baj van a testemmel?
Par napra ra futottunk ossze, odajott mintha mi sem tortent volna, de en lattam rajta hogy zavarban van. Kedveskedett bokolt, puszit akart adni. Nem hagytam magam nyilvan es azota sem hagyom. Azota ostromol. De ugy engednek neki. De felek, hogy akkor megint nem kellenek. Sokkal masabb most, kionti nekem a szivet folyton, olyanokat mond, hogy felre ismert, nem tudta mit akar tolem, de mar tudja. Buta kislanynak gondolt de sokkal tobb vagyok, ezt belatta mikor visszautasitottam. Tenyleg kihozta belolem a not amugy, azota mas vagyok, es o is maskepp kezel. Folyton kettesben akar talalkozni velem nem tudtam mit csinaljak. Azt mondtam neki, hogy hiba volt amit akkor este csinaltunk, ne szamitson ilyenre tobbet, alakul nekem valakivel amugyis. De igy is akar talalkozni.
Mar megorjit mit csinaljak? Annyira mas vele lenni, boldog vagyok es felszabadult olyankor az egesz vilag megvaltozik, olyan jo minden. Tenyleg ugy erzem komolyan vesz es teper ertem, masoktol hallom vissza, hogy rolam kerdezoskodik, kik voltak az exeim, megcsaltam-e mar valakit meg ilyeneket... Szerintem adok egy eselyt... Jo otlet?
Valójában pont ők az igazi "nőgyűlölő" férfiak. Kedvesek, közvetlenek, sármosak, vonzóak, de a lányokat semmire nem tikintik csak egy leküzdendő akadálynak, hogy miután meghúzták, kb. le is vannak szarva.
Egyszerű tárgyként kezelik a nőket ahogy te is tapasztaltad. Lefogadnám, hogy a szemed színére sem emlékszik már és kb. semmit nem tud rólad.
Azt tudod vele kezdeni mint a legtöbb lány. Sorban bújtok velük ágyba majd nyavalyogtok.
Ha nem tűnne fel akkor pont azt mondja amit hallani akarsz. Jól keveri a lapjait mert te most azt gondolod, hogy rajtad áll vagy bukik a dolog és te adsz neki egy esélyt, pedig rajta áll vagy bukik a dolog.
A kérdései pedig irányulhatnak arra is, hogy meddig tud téged a "háremében" tartani. Gondolom mint jól jön neki egy lány akihez visszanyúlhat, ha éppen más valakivel nem jön össze a szex neki.
Adhatsz neki egy esélyt, de abszolút borítékolható, hogy semmit nem akar tőled igazán a testeden és a hódításból fakadó sikerélményen kívül. Amint rád un szexuálisan, máris repülsz. Utána pedig kezdődik a "hibáztam, most már belátom, hogy te vagy az igazi, össze voltam zavarodva" magyarázkodás a következő dugásig amikor megint a küszöb másik oldalán találod magad reggel.
Tégy belátásod szerint. Ha úgy gondolod, hogy a felhőtlen és fantasztikus éjszakák kárpótolják vagy ellensúlyozzák az utána következő időszakot akkor menj bele.
"Buta kislanynak gondolt de sokkal tobb vagyok"
Oh, igen, persze... Pont annak gondol, aki ennyitől eldobja az agyát. És működik is. Még szétteszed párszor, aztán dobva leszel.
Csak egy kis csitri vagy neki és úgy is viselkedsz; erről az egy dugásról is írtál egy regényt, pedig semmi másról nem szólt.
Lehet, hogy magadat többre tartod, de ez még nem garantálja azt, hogy a férfiak vagy kimondottan ő is többre tartana.
Mi főleg tények alapján mérlegelünk és a tény az, hogy kefélget egy pasi aki nem tart többre csak azt mondja.
Ha komolyan gondolná akkor kb. 10 percébe kerülne összejönnie vele, de mégsem így van. Szerinted miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!