Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoknyavadász barátaimat kérdezgettem mi a trükkjük? De egy sem volt hajlandó elárulni a titkot.
jó autó, saját lakás.. és az erre hajtó felszínes csajokat kell megkeresni.
szoknyavadászok úgysem a hosszútávú minőségi kapcsolatra hajtanak, hanem a mennyiségre.
Ez nem igy működik.
Ez tiszta kémia.
A férjem állandóan nőzött (lehet meg most is)
Az illat, a tesztoszteron amit a nők megéreznek azt hogy igen ez jó lesz nekem ez az ember.
A ferfiak pedig úgy keresnek nőt/feleséget hogy a csipőrészük érdemes e az utód kihordására.
Akarki akármit mond ez igy van
Ja es mindig a férfi ha akar egy nőt tesz 1 lépést amitől a nőnek a bogár a fülébe lesz. Majd elkezdi érdekelni a pasi. A férfi látja a nő jelzését és lép még egyet. Majd mikor már látja a férfi na ez is megvan akkor kb lesz...ja nagy ivből, persze ha véletlen fordul a kocka és a nő rájön hogy ő is tud játszani és kétes érzéseket kelteni a férfiba.
Na ott van megfogva egy férfi és ott van megfogva egy nő ha már érzed "birtoklod".
5 vagyok
Ja és mindig a nő választ.
Mindig!
Ezt hidd el!
Nekem a munkahelyen sok férfi csapta a szelet nagyon sok de 1 volt az akivel hosszú huza vona után össze jöttünk.
Jó anyagi háttér meg autó.... sablon sz..
A tizenéves lányoknak ja eleg.
De egy NŐ aki rendszerint dolgozik nem igazán nézi az autót.
Kisugárzás meg ezt mondanám neked.
Ez takarhat jó kiállást ami nem feltétlen izomkolloszust jelent.
De ha te olyan férfi vagy aki küzd a nőkért és nyalizik nekik akkor meg kell varnod a neked szánt nőt.
Ha tizen eves kamasz vagy és hencegni akarsz meg strigulákat gyűjteni ahhoz meg megint csak kevés vagy olyan téren hogy a barátaid kérdezed.
Ha meg már idősebb vagy akkor meg kell várnod a neked szánt nőt mondom még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!