Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi szoknyavadasz?

Figyelt kérdés
Akar kivel ismerked mind vagy most hajtja a csajokat vagy par eve hajtotta ,es meglepodnek ha nem szeretnek a 20-30akarhanyadik csaj lenni akivel osszeszurik a levet. Hol lehetne olyan pasit talalni aki nem ert fel egy himringyoval ? :D Vagy ezt el lehet felejteni es legyek macskasno? Tolunk noktol elvarjak,hogy max 2-4pasi de ok akarkivel .

2016. dec. 20. 17:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%

Hát nem, nem mind ilyen.

De akik nem azok általában a "gáz" meg "nyomi" meg minden egyéb "szép" jelzővel ellátott Átlag Ákosok.

2016. dec. 20. 17:55
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
4 éve nem nyúltam nőhöz... szóval nem... nem minden férfi szoknyapecér.
2016. dec. 20. 18:01
 3/22 anonim ***** válasza:
88%
A hímsoviniszták ilyenek... Ez van. Ha eddig volt valami "zsánered" akkor próbálj meg máshol keresni. Persze a "kockák" közt is megvan az esély rá, hogy skalpvadászt fogj ki, szoval jah.. Amúgy wszerintem a legtöbbször szerencse kérdése a párválasztás. Legyen szó bármelyik nemről...
2016. dec. 20. 18:02
 4/22 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Mivel a nők már nem is nagyon hordanak szoknyát.
2016. dec. 20. 18:07
 5/22 anonim ***** válasza:
57%
Azok neked nem jönnek be, mert nem elég férfiasak :-)
2016. dec. 20. 18:14
 6/22 anonim ***** válasza:
78%

Igen, az. Amelyiknek nincs rá esélye, az meg szeretne olyan lenni.

De ők se önszántukból ilyen jófiúk, csak nincs kivel.

2016. dec. 20. 18:22
 7/22 anonim ***** válasza:
67%

Kb minden férfi sok lányra hajt, főleg a tini fiúk pl bulikon, mert az élvezetek számítanak nekik, de gondolom, hogy vannak kivételek is.

18/ L

2016. dec. 20. 18:25
 8/22 anonim ***** válasza:
38%
van skalpvadász is.én téged is levadásználak.
2016. dec. 20. 18:34
 9/22 anonim ***** válasza:
75%
Attól, hogy neked csak bizonyos típusú férfiak jönnek be, még nem lesz mind szoknyavadász. Nézz körül azok között, akik kinyitják neked az ajtót, előreengednek, nem feltűnősködnek és hasonló dolgok. Tudod, azokra gondolok, akiket minden nap semmibe nézel.
2016. dec. 20. 18:38
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem nezem oket semmibe ,egyszeruen a kutya nem nyitja ki nekem az ajtot :D
2016. dec. 20. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!