Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi szoknyavadasz?

Figyelt kérdés
Akar kivel ismerked mind vagy most hajtja a csajokat vagy par eve hajtotta ,es meglepodnek ha nem szeretnek a 20-30akarhanyadik csaj lenni akivel osszeszurik a levet. Hol lehetne olyan pasit talalni aki nem ert fel egy himringyoval ? :D Vagy ezt el lehet felejteni es legyek macskasno? Tolunk noktol elvarjak,hogy max 2-4pasi de ok akarkivel .

2016. dec. 20. 17:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Én speciel pinavadász vagyok. Most egy szoknyával mit kezdjek?
2016. dec. 20. 18:40
 12/22 anonim ***** válasza:
Sajna nem vagyok ilyen, pedig lehet több sikerem lenne :D
2016. dec. 20. 18:44
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Olyan vicces itt a lányok többsége. A kutya nem nyitja ki az ajtót? Akkor ti hol éltek? :D Csak mert a bevásárlóközpontokban, az egyetemeken sorban ezt látom. Buszon sorban előre engedik a nőket. Ki sem mozdulsz otthonról? :D

Hagyjuk ezt a kamu szöveget, hogy észreveszed őket. Legalább 10 srácot ismerek, akik 20 évesen szüzek. Nem csalnának meg senkit, mert örülnének, ha valaki megbecsülné őket. Egy lány sem veszi őket észre. Te észrevennéd őket és mennétek randira, ugye? :D

2016. dec. 20. 18:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem. Én komoly kapcsolatra vágyom és elítélem a szexkapcsolatot vagy egyéb kalandokat.

Eddig két barátnőm volt, nem alakult ki semmi komoly. 24F

2016. dec. 20. 19:01
 15/22 anonim ***** válasza:
Èn kivétel vagyok!Elég béna vagyok az ilyen dolgokba!Már azt se tudom lassan hogy néz ki egy nő ruha nèlkül!
2016. dec. 20. 19:20
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
hagyjad már ezt, h mit várnak el tőletek, ne rinyálj, várjál türelmesen a sorodra
2016. dec. 20. 19:26
 17/22 anonim ***** válasza:
62%

Komolyan úúúúúúúúgy hiányolom a folyton harákoló női különítményt, akik fordított esetben - pl. ha egy hímnemű megkérdezné, hogy minden nő qrva-e - már a földbe döngölnék a kérdezőt, hogy milyen mocsok nőgyűlölő tajparaszt, és csak saját magának köszönheti a nyomorát ilyen hozzáállással, nem mellesleg pl. a 6-os válaszolóhoz hasonló emberkéket is nulla százalékosra pontoznák le, ha azt mernék írni, hogy minden nő qrva. Ehhez képest a 6-os válaszoló hozzászólása most 100%-osan hasznos, ami jól jelzi egyrészt a kettős mércét, másrészt azt, hogy az itteni - jórészt huszonévesen is nulla szociális élettel rendelkező, betegesen gátlásos - szüzike csajok mekkora élettapasztalattal és férfiellenességgel bírnak. Kimondottan undorító ez a hozzáállás, jól jelzi ezeknek a "nőknek" a hozzáállását, hogy a 6-os válaszoló durván általánosító kommentjét s*ggnyalásból 100%-ra felpontozta ez a női siserehad. Mondjuk ez egyáltalán nem meglepő, sok itteni "nő" totál sikertelen, csak rinyálnak, hogy senki rájuk sem néz, vagy volt egy-két csalódásuk, de rendkívül nagy tapasztalattal adják elő a "minden férfi qrvapecér" típusú szövegeket.

Egyébként nem, nem minden pasi szoknyavadász, máskülönben nem lenne ennyi szűz pasi. És nem, nem csak azért, mert nincs kivel nekik, bár a betegesen gátlásos és önbizalomhiányos "nők" szemében minden bizonnyal halálos bűnnek számít már az is, ha egy férfi egyáltalán kezdeményez. És az, hogy egy férfi normális szexuális életre vágyik, még nem jelenti azt, hogy attól rögtön szoknyavadász is lesz. A nőknek csupán azt kellene tudomásul venniük, hogy ha nem lennének mindenre kapható nők, akkor nem lennének olyan férfiak sem, akik ezt ki akarják használni.

2016. dec. 20. 19:36
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
Legyél boldog a cicáddal, ha nem éred be velem a szoknyapecérrel. Illetve keress más Don Quant, nekem erre a helyesírásra biztosan nem lesz merevedésem.
2016. dec. 20. 19:58
 19/22 anonim ***** válasza:
60%

Leegyszerűsítve:

1) Aki ilyen, az neked nem kell

2) Aki ilyen, annak te nem kellesz

és ezek tetszőleges kombinációja.

2016. dec. 20. 20:22
 20/22 anonim ***** válasza:
60%
No, az, hogy a válaszomat 0%-osra értékelték, csak még inkább megerősíti az, hogy igaz mindaz, amit írtam. "Érdekes" módon a 6-os válaszoló általánosító válasza viszont 100%-ban hasznos. Ez is csak azt mutatja, hogy egymás s*ggének fényesre nyalásából és általánosító férfigyűlöletből jelesre vizsgázott az itteni női különítmény, gratulálok nekik.
2016. dec. 20. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!