Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a fériak örökre szinglik maradnak? És mi okból ilyenek? Részletesen lent
Öteg fát nem szabad átültetni.
Amúgy akarnak ők vszínűleg komoly kapcsolatot, csak nem tudják, hogy azt hogyan is kellene kialakítani.
Valószínűleg igen, de ez rajtuk áll. Ha akarnak változtatnak rajta.
A magam részéről megszoktam már, hogy egyedülálló vagyok. Régebben persze próbálkoztam én is, de nem találkoztam még olyan nővel, aki viszont szeretett volna. Szóval sikerült mindig rosszul választanom. Emiatt egy idő után teljesen rágörcsöltem a párkeresésre, ami természetesen újabb kudarcokra ítélt. Úgyhogy megfogadva pár jótanácsot jegeltem a dolgot egy időre. Közben rájöttem, hogy nem a világ vége egyedülállónak lenni és magányos sem vagyok emiatt. Konkrétan azt nem mondanám, hogy nem akarok társat. De semmit sem teszek érte, jelenleg jó így nekem nő nélkül.
Igen, ez valóban igaz lehet, amit írtak.
Ha majd én is szingli maradok 50 évesen, lehet már én sem vágyom kapcsolatra, mert ha addig kibírtam, felépítettem egyedül a saját életemet, akkor már maradok a jól megszokott kis környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!