Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szereto vagyok. Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereto vagyok. Szerintetek van esély h engem választ?

Figyelt kérdés
Szerelmesek vagyunk egymása a szeretommel.de az a baj, hogy nagyon.tobbszor próbáltunk ,,szakítani,,de nem sikerült.azt mondta, hogy nem hagyja el a barátnojet,mert most született kisbabajuk,bar a baratno ,,csak elintezte,,hogy teherbe essen.azelota közös lakás miatt nem lehetettunk együtt.naprol napra jobban szeretjuk es nem tudjuk elfelejteni egymást.amikor meg ,,csak,, a kozos vagyon volt a gond,akkor meg nen volt ilyen komoly a dolog kozottunk.szerinem,ha most is ,,csak,,ennyi lenne,akkor mar velem lene.o nekem sosem ígér semmit,csak azt mondja,hogy rendes,teljes családod szeretne a gyerekének attól függetlenül, hogy már nem gyermeke anyjába szerelmes..szerintetek van esélyem,vagy el kell felejteni?
2018. jan. 15. 18:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, sosem fogom megérteni, miért, de több felnőtt hiszi el ezt a "csak engem szeret, de a felesége véletlenül magától teherbe esett" dumát, mint ahány kisgyerek a Mikulást meg a húsvéti nyulat.
2018. jan. 15. 20:25
 32/36 anonim ***** válasza:
0%
Megértem a pasast. Mindenki szeretne 2 barátnőt.
2018. jan. 15. 20:41
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Végülis van egy testi-lelki szemetesládája INGYEN.Ez a lényeg!!!)))))
2018. jan. 15. 21:46
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Ó dehogyis szerelmes beléd. Jó megmártani benned is a farkát, aztán visszamászni a nője ágyába, gyereket csinálni neki, közös jövőt tervezgetni. Nyilván önmagát szereti a legjobban, de vannak ilyen emberek: ha kettő lehet, miért érné be eggyel?
2018. jan. 15. 21:54
 35/36 Fish1 ***** válasza:
Kérdező, ha a közös vagyon meg lakás meg gyerek nyomós indokok volnának, akkor még soha senki nem vált volna el. Ezt gondold át még egyszer, a pasi csak etet ezzel a dumával.
2018. jan. 16. 02:57
 36/36 anonim ***** válasza:
Szerintem sajnos az a nap nem fog eljönni :(
2018. jan. 16. 03:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!