Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány egyszer nemet mondott, akkor meg lehet még hódítani?
A lányok 99.9%-ban nemet mondanak elsőre és másodikra is.
Néha kíváncsi vagyok, hogy ha minden férfi azonnal hanyagolná az adott lányt egyből az első "nem" után akkor mennyi párkapcsolat lenne.
Udvarolj.
Érdekes 1. válaszoló. Nem az van, hogy ha a nőn látjátok, hogy kölcsönös a szimpátia, elveszítitek az érdeklődéseteket? Nincs meg a "vadászat" élménye.....
Akkor hagyj neki időt.
Ha most próbálkozol, esélyes, hogy akaratán kívűl is pótléknak használ. Búfelejtőnek.
Mennyiben releváns a korotok? Nagyon nem ettől függ. Amúgy meg a feminizmus üzenete: a nem nemet jelent. Meg néha az igen is nemet jelent...
Nesze nektek, rohadt nőgyűlölő, patriarchális szemléletű férfiak. Legyetek gondolatolvasók!
Ez legfeljebb a puncivadász férfiaknak jó akik abban látnak élvezetet, hogy meghódítsanak egy nőt majd lapát.
Tudod... akik miatt egész nap rinyáltok.
Nem rinyálok.
Ilyennel nem kezdek. Messziről ki lehet szagolni a szándékot.
Nem neked szántam.
Jaguarnak.
A kérdésedre válaszolva, ne erőltesd. Főleg ha épp szomorú. Ezzel csak ellököd magadtól. Nekem is volt egy jó ismerősöm, aki miután szakítottam exemmel próbálkozott, nem értette, hogy időre van szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!