Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány egyszer nemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány egyszer nemet mondott, akkor meg lehet még hódítani?

Figyelt kérdés
25 éves srác vagyok, van egy 23 éves lány barátom, aki egyszer nemet mondott. Hogy tudnám meghódítani?

2017. dec. 22. 21:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
13%

A lányok 99.9%-ban nemet mondanak elsőre és másodikra is.

Néha kíváncsi vagyok, hogy ha minden férfi azonnal hanyagolná az adott lányt egyből az első "nem" után akkor mennyi párkapcsolat lenne.

2017. dec. 22. 21:54
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Udvarolj.

Érdekes 1. válaszoló. Nem az van, hogy ha a nőn látjátok, hogy kölcsönös a szimpátia, elveszítitek az érdeklődéseteket? Nincs meg a "vadászat" élménye.....

2017. dec. 22. 21:56
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem rég dobta a párja.
2017. dec. 22. 21:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hagyj neki időt.

Ha most próbálkozol, esélyes, hogy akaratán kívűl is pótléknak használ. Búfelejtőnek.

2017. dec. 22. 22:00
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

Mennyiben releváns a korotok? Nagyon nem ettől függ. Amúgy meg a feminizmus üzenete: a nem nemet jelent. Meg néha az igen is nemet jelent...

[link]

Nesze nektek, rohadt nőgyűlölő, patriarchális szemléletű férfiak. Legyetek gondolatolvasók!

2017. dec. 22. 22:02
 6/14 anonim ***** válasza:
48%

Ez legfeljebb a puncivadász férfiaknak jó akik abban látnak élvezetet, hogy meghódítsanak egy nőt majd lapát.

Tudod... akik miatt egész nap rinyáltok.

2017. dec. 22. 22:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Nemet mondott, tehat nem kivancsi a hoditasodra. Mivel allitasod szerint baratok is vagytok, raadasul keves az esely ra, hogy tudsz neki olyan uj dolgokat mutatni, amik miatt meggondolja magat.
2017. dec. 22. 22:06
 8/14 anonim ***** válasza:
57%

Nem rinyálok.

Ilyennel nem kezdek. Messziről ki lehet szagolni a szándékot.

2017. dec. 22. 22:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt hogy érted?
2017. dec. 22. 22:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem neked szántam.

Jaguarnak.

A kérdésedre válaszolva, ne erőltesd. Főleg ha épp szomorú. Ezzel csak ellököd magadtól. Nekem is volt egy jó ismerősöm, aki miután szakítottam exemmel próbálkozott, nem értette, hogy időre van szükségem.

2017. dec. 22. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!