Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány egyszer nemet mondott, akkor meg lehet még hódítani?
Figyelt kérdés
25 éves srác vagyok, van egy 23 éves lány barátom, aki egyszer nemet mondott. Hogy tudnám meghódítani?2017. dec. 22. 21:52
11/14 anonim válasza:
Ha most szakított hagyj neki időt, de általánosságban udvarolj egy nem után. Mert én is mondtam már nemet, aztán meg gondolkodtam hogy de jó lenne ha újra beprobálkozna mert én biztos nem merném nőként.. De ez függ nyilván a személytől, szituációtól blabla
12/14 anonim válasza:
Szia, próbáld meg annyira elnyerni a bizalmát, hogy rád bármikor számíthat, ha segítségre vagy beszélgető partnerre lenne szüksége. Aztán tényleg hagyj neki időt, mert ilyenkor a hölgyeknek időre van szükségük. Komáromi János Elrejtett szavak 2 utolsó négy sorát tudnám neked tanácsolni : Uralod, ha elengeded, eléred, ha nem kergeted, tied ha már nem akarod, megtalál ha nem kutatod!
13/14 anonim válasza:
Nemet mondott,szóval most kicsit békén kéne hagynod.Idővel úgyis kiheveri a dolgot,és ha kellesz neki,megtalál.Addig ne erőltesd a témát szerintem.Ezt a barátkozós szituációt is csak finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!