Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá, hogy érez irántam valamit?
Nem olyan régóta együtt dolgozom az exem legjobb barátjával. Az exemrõl annyit kell tudni, hogy 5 évig voltunk együtt, az elsõ szerelem volt.
A mai napig jóban vagyunk, hál istennek le tudtuk zárni.
Mióta egy helyen dolgozom a gyerekkori barátjával egy véletlen folytán, eléggé jóba lettünk, éjszakákat átbeszélgetünk, eljárunk együtt vagy ketten és az én barátaimmal együtt szórakozni, beülünk kávézni munka után stb...
Többször is megbeszéltük, hogy köztünk semmi sem történhet, nem lenne korrekt.
Ez a beszélgetés azután zajlott egyszer csak a semmibõl meg akart csókolni, amit én nem hagytam, érdekes szitu volt, mert azelõtt sosem mutatta ki az érzéseit felém.
Sokszor hív el ide-oda és habár tartózkodó marad, de mindig elmondja, hogy mennyire jól érezte magát velem.
Amikor beteg voltam és távol maradtam pár napot, akkor egész nap üzengetett, hogy jobban vagyok-e, elmondta, hogy aggódik és direkt nagy betūvel írja a nevem.
Ezek persze normális reakciók, ha valaki akar valamit a másiktól, kérdés hogy mit ?!
Egy éjszakát, kettõt, kalandot? Vagy érezhet is valamit esetleg?
Elsõsorban férfiak válaszára volnék kíváncsi.
22/L
Nemtudom.. Egyenlõre furdal a kíváncsiság, hogy õ mit gondolhat..
Mert elég sokszor megkeres és mindig nagyon kedves, de nem nyomul. Azt az egy helyzetet leszámítva persze, amiért bocsánatot kért, pedig egyáltalán nem haragudtam.
Ezt kissé furán fogalmaztam meg :)
Amikor rólam/nekem ír, akkor a "te" helyett mindig azt írja, hogy "Te" tudom csak egy kis apróság, de nekem jól esik, megtisztelõ a sok analfabéta utám, akik örülnek, ha össze raknak nekem egy épkézláb mondatot, nemhogy ilyenre is gondoljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!