Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi az esély rá, hogy érez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély rá, hogy érez irántam valamit?

Figyelt kérdés

Nem olyan régóta együtt dolgozom az exem legjobb barátjával. Az exemrõl annyit kell tudni, hogy 5 évig voltunk együtt, az elsõ szerelem volt.

A mai napig jóban vagyunk, hál istennek le tudtuk zárni.

Mióta egy helyen dolgozom a gyerekkori barátjával egy véletlen folytán, eléggé jóba lettünk, éjszakákat átbeszélgetünk, eljárunk együtt vagy ketten és az én barátaimmal együtt szórakozni, beülünk kávézni munka után stb...

Többször is megbeszéltük, hogy köztünk semmi sem történhet, nem lenne korrekt.

Ez a beszélgetés azután zajlott egyszer csak a semmibõl meg akart csókolni, amit én nem hagytam, érdekes szitu volt, mert azelõtt sosem mutatta ki az érzéseit felém.

Sokszor hív el ide-oda és habár tartózkodó marad, de mindig elmondja, hogy mennyire jól érezte magát velem.

Amikor beteg voltam és távol maradtam pár napot, akkor egész nap üzengetett, hogy jobban vagyok-e, elmondta, hogy aggódik és direkt nagy betūvel írja a nevem.

Ezek persze normális reakciók, ha valaki akar valamit a másiktól, kérdés hogy mit ?!

Egy éjszakát, kettõt, kalandot? Vagy érezhet is valamit esetleg?

Elsõsorban férfiak válaszára volnék kíváncsi.

22/L

2018. jan. 12. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy éjszakát, kettõt, kalandot. Vagy érezhet is valamit esetleg. Pontosan, ahogy írtad. Megnézhetném a kristálygömböm, de nagyon el van dugva a sufniban, nincs kedvem elővenni.
2018. jan. 12. 21:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Hahahaa oké :D jó lenne pedig, roppant kíváncsi lennék :D
2018. jan. 12. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Esetleg felülvizsgálnád a köztetek nem lehet semmi megállapodást? :-)
2018. jan. 12. 21:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Nemtudom.. Egyenlõre furdal a kíváncsiság, hogy õ mit gondolhat..

Mert elég sokszor megkeres és mindig nagyon kedves, de nem nyomul. Azt az egy helyzetet leszámítva persze, amiért bocsánatot kért, pedig egyáltalán nem haragudtam.

2018. jan. 12. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagy betűvel írja a neved????:-D
2018. jan. 12. 22:03
 6/9 A kérdező kommentje:

Ezt kissé furán fogalmaztam meg :)

Amikor rólam/nekem ír, akkor a "te" helyett mindig azt írja, hogy "Te" tudom csak egy kis apróság, de nekem jól esik, megtisztelõ a sok analfabéta utám, akik örülnek, ha össze raknak nekem egy épkézláb mondatot, nemhogy ilyenre is gondoljanak.

2018. jan. 12. 22:08
 7/9 A kérdező kommentje:
*után
2018. jan. 12. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem komolyak az érzései IRÁNTAD, inkább csak bolondít TÉGED. Pedig TE sokkal többet érdemelsz, biztosan tartalmas lehet az időtöltés VELED. Szerintem egy csomó férfi álmodozik RÓLAD.
2018. jan. 12. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves Hölgy! Azt gondolom, hogy, ha megbeszéltétek, hogy köztetek nem lehet semmi, de ő ennek ellenére mégis keresi a társaságodat, akkor beléd van esve! Saját tapasztalatból ismerem a helyzetet. El kell döntened, hogy mi legyen a továbbiakban és -e szerint kell viselkedned a barátoddal. Ha nem kalandot keres, hanem őszinte kapcsolatot, akkor képes lennél viszont szeretni? Vagy ha Te egyáltalán nem szeretnél tőle semmit, akkor ne bátorítsd még egy jó szóval sem, mert egy szerelmes fiút a reménytelen szerelem lelkileg nagyon megvisel...
2018. jan. 13. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!