Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szereto vagyok. Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereto vagyok. Szerintetek van esély h engem választ?

Figyelt kérdés
Szerelmesek vagyunk egymása a szeretommel.de az a baj, hogy nagyon.tobbszor próbáltunk ,,szakítani,,de nem sikerült.azt mondta, hogy nem hagyja el a barátnojet,mert most született kisbabajuk,bar a baratno ,,csak elintezte,,hogy teherbe essen.azelota közös lakás miatt nem lehetettunk együtt.naprol napra jobban szeretjuk es nem tudjuk elfelejteni egymást.amikor meg ,,csak,, a kozos vagyon volt a gond,akkor meg nen volt ilyen komoly a dolog kozottunk.szerinem,ha most is ,,csak,,ennyi lenne,akkor mar velem lene.o nekem sosem ígér semmit,csak azt mondja,hogy rendes,teljes családod szeretne a gyerekének attól függetlenül, hogy már nem gyermeke anyjába szerelmes..szerintetek van esélyem,vagy el kell felejteni?
2018. jan. 15. 18:58
1 2 3 4
 1/36 ~Mengdan Pan~ ***** válasza:
100%
Csak ágybetétnek kellesz!
2018. jan. 15. 18:59
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Persze, csak a nő kellett hozzá, hogy terhes legyen. A szeretőd a közelben sem volt...
2018. jan. 15. 19:01
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Közös lakás, gyerek... kifogás kifogás hátán, dehogy szerelmes beléd.
2018. jan. 15. 19:04
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora idióta r(bancok vannak:-))))Hát biztos beléd szerelmes😂😂🤛🏻
2018. jan. 15. 19:06
 5/36 A kérdező kommentje:
Ha ez a kifogas,akkor mi számít nem kifogásnak ebben esetben?! szerintem ezek igenis nagy és nyomos okok, aminel nagyobb már nem is lehetne
2018. jan. 15. 19:07
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

"csak elintezte,,hogy teherbe essen"

És hogyan? Bement a hivatalba és terhességet igényelt?

"nekem sosem ígér semmit,csak azt mondja,hogy rendes,teljes családod szeretne a gyerekének "

Ezzel gyakorlatilag közölte, hogy semmire ne számíts tőle. 0, azaz kerek nulla az esélyed.

7/36 anonim ***** válasza:
79%
Nem ment prostihoz ez ingyen van.XDD
 8/36 anonim ***** válasza:
90%
Nem tűnik fel, hogy folyamatosan kifogásokat gyárt, hogy miért nem lehettek együtt?
2018. jan. 15. 19:09
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a felállásban ez így esélytelen, neki ez így a legkényelmesebb, megvan a "boldog család" feeling, az idilli képmutatás a világ felé, közben pedig nyugodtan kufircolhat, szerelmeskedhet veled, anélkül, hogy bárki megszólná.
2018. jan. 15. 19:10
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Arra van esélyed, hogy te is teherbe esel, aztán már hirtelen el is felejt... figyelj mást se csinál csak hárít. Szerinted hány százalék az esélye, hogy megvilágosodik, hogy te kellesz neki? Emellett meg csak pozitív eredménye lesz ha elfelejted.
2018. jan. 15. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!