Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem?
Figyelt kérdés
Bármilyen fiú van nagyon tetszik beszélgetünk megölel, imádom de amikor közelebb kerülünk egymáshoz, nem akarok tőle semmit szinte barátkánt nézek rá. Mit tegyek, mi lehet a bajom? Segítsetek, nagyon fontos lenne?2018. jan. 13. 21:23
1/9 anonim 

válasza:

Az lehet a bajod, hogy még nem nőttél fel agyilag.
2/9 anonim 

válasza:

Baj van a radarral.....nincs se kép se hang se semmi....szerintem még a tüttürü tüttürü sincs.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki tudna segíteni, gondolkoztam szexuálpszichológuson is, de nem tudom mit tegyek.
2018. jan. 14. 15:33
5/9 anonim 

válasza:

Én is ugyanígy vagyok vele. Nem tudom miért, de nem is zavar, rengeteg drámától és időpocsékolástól megkíméltem magam :D
6/9 anonim 

válasza:

Én is így éltem le tini éveimet, hiába tetszett a srác, mindig meghátráltam, gondolom az önbizalomhiányom is szerepet játszott benne. Aztán meguntam és beadtam a derekamat, ez a titok. A bajod, hogy nem tudsz kilépni a komfortzónából.
7/9 A kérdező kommentje:
Igazad van tényleg nem tudok kilépni a komfortzónámból. Egyébként sokszor megpróbáltam de nem ment.
2018. jan. 16. 19:58
8/9 anonim 

válasza:

Csak te vagy annak az akadálya, hogy kilépj a komfortzónádból. Nekem az is volt a bajom, hogy nem szerettem magam, de például megszabadultam pár kilótól és jobban éreztem magam, elhittem, hogy tényleg tetszhetek valakinek. Ez azért sokat segített a komfortzónából való távozásban.
Fogadd el magad, és akkor biztosan te is el tudsz fogadni valakit magad mellé :)
9/9 anonim 

válasza:

Ja és még annyit hozzátennék, hogy csak egyszer kell kilépni, utána már könnyebb lesz, de erőltesd meg magad! Tényleg! A komfortzónán kívül vannak a jó dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!