Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lehet velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet velem? Mitől van ez?

Figyelt kérdés

A legelső barátommal 3 évet voltam együtt. Jól meg voltunk sok szép emlékem van. Azonban csúnya vége lett a kapcsolatnak. Én is hibáztam bizonyos dolgokban, ő viszont megcsalt. Én ezt nem tudtam megbocsátani. Vége lett.

Ennek már másfél éve. Először 4-5 hónapig iszonyu dühöt undort éreztem iránta. Amit tett kiölte belőlem a szerelmet.

Utána viszont nagyon jól voltam mikor végre elmúltak a rossz napok. Boldog voltam és jelenleg is az vagyok :)

Nincs bennem már harag iránta, érzelem sem. Közömbös mondhatni.

Az utóbbi hetekben azonban egyre többet jutnak eszembe a közöd régi jó pillanatok. Hogy mennyire szép élményekben volt részem.

Mi válthatta ezt ki?? Ez normális dolog?

Mitől van? Nem szeretem már, és nem is kezdenem újra de akkor miért jönnek elő ezek és miért pont most?

Más is volt már így?

2018. jan. 11. 09:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Téli napforduló idején nagyon megugrott egy sugárzás erőssége, amit december elejétől kapunk. Ezért jutott eszedbe, mert van amin dolgoznod kell s a folyamatos ingerre reagál az elméd.

1:Kapcsolatotokban sok hiány alakult ki és mindkettőtöknek, minden rossz tette, egyenértékű egymással. Minden negatív iránt érezz undort, ne csak egy történésre. És ne tegyél úgy mintha ő felé undorodnál, mert elég beteg mentális állapotban csinálta.

2:Nem ölte ki belőled a szerelmet. Pont emiatt lehetett ekkora undorod és dühöd.

3:Általános tudatállapotban hiába közömbös, ha elmédben egyáltalán nem ez.

Nem értetted meg miért történt minden, így nem vagy túl rajta.

4:Pánikolsz miközben szép élményekről beszélsz. Örülj nekik és dolgozz kapcsolatod folyamatának megértésén.

Írhatsz ha szeretnéd.

2018. jan. 11. 10:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Kezdesz bepokhalosodni odalent es keresed a lehetosegeket, ennyi az egesz.
2018. jan. 11. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért nem ismerkedsz, randizgatsz? Akkor eszedbe se jutna.
2018. jan. 11. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!