Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi van velem? Szeretnék is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AntiLovag kérdése:

Mi van velem? Szeretnék is meg nem is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lehet hülyének néztek de akkor is.. nem rég (kb) 3 hónapja lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak (2 év 3 hónap) és egy-két hete elkezdtem gondolkozni, hogy újra el kellene kezdeni ismerkedni. Most pedig ott tartok hogy biztos akarok én egy új kapcsolatot? Valaki élt már át hasonló dolgot? Össze vagyok zavarodva. Mi lehet velem? 22/F

2018. jan. 1. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Én hónapok óta ezt érzem. Egyik pillanatban szingli akarok lenni, következőben kapcsolatra vágyok. Ha pedig ismerkedek valakivel, és alakulna a dolog, akkor megfutamodok...”nem elég helyes/nem elég rendes/nem elég határozott” stb. Valami mindig van.

21L

2018. jan. 1. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy emiatt bárki is hülyének nézne, szerintem sok ember érez még így (köztük én is).

Lehet több időre van szükséged és később már biztos leszel abban mit szerernél, vagy megismersz egy olyan lányt akinél egyértelmű lesz. :)

2018. jan. 1. 23:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Előfordul az ilyesmi. Velem is ez van.

Szerintem ilyenkor az a legjobb ha nem teszel semmit csak sodródsz kicsit az árral és meglátod mit hoz az élet eléd.

Ne keress konzekvensen kapcsolatot,járj el barátokkal ide-oda aztán előbb-utóbb úgyis oda sodor a sors hozzád egy lányt.

És bár személyszerint nekem ez egy nehéz dolog hogy csak úgy hagyjam hogy történjenek a dolgok mégis az élet iróniája hogy legtöbbször akkor kapjuk meg a dolgokat amikre régen vágytunk amikor nem keressük őket.

Tudom hogy hatalmas közhely de sokszor így van;)

2018. jan. 1. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne akard görcsösen az egyiket sem s akkor majd az történik, ami a legjobb neked.
2018. jan. 2. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!