Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Jó xarabig nem keresd és utasítsd vissza a közeledését, érdeklődését.
Miért viselkedik így? Mert egy érzéketlen tuskó, párszor levarrt azt annyi.
Nekem van egy barát barátom és 3 éve beszélünk és volt szex is de több nem mert így beszéltük meg, csak ki akartuk próbálni a másikat. És még mindig jó barátok vagyunk. Nem vagyunk egymásba szerelmesek de tudjuk h mit szabad és mit nem. Mert az hülyeség h két jó barát pláne ha nő és férfi nem vonzódnak majd egymáshoz egy idő után.. :)
És szerintem ha ilyen az eleje túl sokat ne várj ettől a "párkapcsolattól".
Hát az én véleményem: (és ha okos vagy megfogadod!) Hagyd a francba, még csak barátnak se kelljen. Álszent az egész srác. Nem szerelmes és sztem nem is volt. Egyszer kapott egyet és mivel tudta h te szerelmes vagy/voltál beprobalkozik,behulyít és hátha adod magad és lesz egy kis szex vagy ez az. Aki tényleg akar meg akinek fontos vagy nem merne így jatszadozni,mert fél h elveszít. Ébredj fel és szarj a fejére, találsz majd jobbat nála. Sztem az lenne a legjobb ha megszakítanad vele a kapcsolatot minden formában, mert ezzel csak magadnak teszel jot:) az elején irtózatosan nehéz lesz, tudom,de azt is h utána sokkal büszkébb leszel magadra hogy erős tudtál lenni.
Ne agyalj ezen annyit, foglald le magad, kösd le mostmár a figyelmed mással, hobbi,film, olvasas, bármi amit élvezel, barátok, tanulás:) ezzel csak magadnak teszel jót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!