Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szakitott velem. De azt mondja hogy szeret es hogy gondol ram. De akkor miert nem akar tolem semmit?
En nagyon szeretem es bant hogy ilyen konnyen elenged.
7 honapja voltunk egyutt..
Valószínű, tényleg nem utál. Ez ilyen kedves beszéd a végére. Valami hiányzott neki a kapcsolatból, valószínű, tényleg szeret, de nem volt elég neki valami.
(lehet van már új kiszemeltje, lehet csak elbizonytalanodott, lehet, már nem érzi azt a pluszt..)
bármi lehet.
Nincs új nője ...
Sosem volt az a személyiség.
Irtam neki hogyha nem szeret akkor mondja meg inkább és mondta hogy dehat nem akar hazudni..(mert szeret).
Tehat noje tuti nincs.
Plusz van egy haverja aki folyton a nyakunkon volt.
Egesz nyaron is es hat a haverjanak nem nagyon jonnek ossze a nok..
Mert otromba csunya.
Na mindegy.
Azt irta nekem hogy az volt a baja velem hogy mindig feltekeny voltam a haverjara..
De nem igaz.
Csak egyszeruen tobb idot toltot a haverjaval mint velem:)
Szerintem a következő van:
Még egy jó ideig fog téged bűntetni és szivatni, majd x idő elteltével nagy kegyesen megbocsát.
De kérdezem én.. Normális dolog ez?
Mivel te fülig szerelmes vagy belé ő füttyent egyet és te rohansz vissza az aranyemberhez.
Aztán ha megint nem tetszik neki valami megint kidob mint egy megunt kismacskát és szivat.
engem baromira nem érdekelne hogy féltékeny lennél sőt nekem tetszene is hogy ilyen barátnőm van akinek ennyire számítok és soha az életben nem akarnám őt elveszíteni.
Ne haragudj meg de én nagyon sajnállak téged.
Kívánom hogy rendeződjön a dolog így vagy úgy.
De ha annyit még megengedsz hozzáfűznék hogy ezt iszonyat aljas dolog az exed részéről.
Én egy háziálattal nem tudnám ezt megcsibálni amit ő veled tesz és még közben ő a jó srác aki meg van bántódva a gonosz szocihopata féltékeny barátnőjétől akinek egyáltalán nem szentelt annyi figyelmet amennyit megérdemelnél.
Remélem minden jól alakul az életedben, de talán jobban járnál egy olyan férfival aki tényleg szeret is nem csak kábít a szavak mágiájával.
A szeretet nem szavakból áll hanem tettekből.
f29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!