Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy velem legyen ha tényleg én kellek neki miert nem velem van miert az élettársával? 18l
Van egy kislányuk is.
Azt mondja nem szereti azt a nőt viszont a gyereke az élete.
Én 16 éves korom óta szerelmes vagyok ebbe a férfiba. Azóta szenvedek szó szerint.
Most újra összértek útjaink és megint azt mondja amit 2 éve hogy nem szereti megszokas amig nincs mas jó ő stb. Akkor még kislány voltam azert nem lepett ilyenek.
Azóta eltelt 2 év nekem se előtte se utána nem volt senkim .
Mondom neki hogy nem a gyereket hagyja ott hanem azt a nőt de ugyan ott vagyunk.
2 év alatt én sokat változtam már nem vagyok gyerekes se kislányos, dolgozom már nem vagyok olyan mint 16 evesen de hiába nem tudom mit kene tennem.
Úgy erzem kellek neki.
Mindig feltekeny mas fiuhoz hozza szolok ful meg. Miert csinalja ezeket ha egyszeruen nem bir lepni?
Vagy nem is akar?
Még nem fekudtunk le

Olyan nehéz.
Meg van mindene. Miert lepne....

Hát ez az hogy van egy olyan érzésem hogy lelépne ő! Ezert nrm tudok rola le mondani
Nem szorakozik egyszeruen csak el tunt aztan ujra felbukkant

Aha, ha annyira beléd lenne zúgva akkor miért tűnt volna el 2 évre?
Ha megszokás miatt nem hagyja el akkor később se fogja. Vagy majd 1-2 év múlva kevésbé lesz hozzászokva? "Amíg nincs más jó ő" - ha téged lehetőségnek tartana akkor nem mondana ilyet. Várhatsz amennyit akarsz, de nem fogja érted elhagyni a családját. Ez csak üres duma amit szépen bekajáltál.

Nem szerelmes beléd, csak szédít. Te jó ég, a mai lányok tényleg ilyen naivak??
Ha épp rossz a kapcsolata a feleségével benned fogja melengetni a dákót, te örülni fogsz mint majom a farkának, aztán majd visszamegy a feleségéhez, te meg szomorú leszel megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!